سلام وقتی روی دسکتاپ یه جای خالی رایت کلیک میکنیم یه منو باز میشه،من میخوام یه آیتم به اونجا اضافه کنم . اگه دیده باشید گرافیک ان ویدیا وقتی نصب میشه همین کارو انجام میده،کسی میدونه چطوریه ؟باید از طریق رجستری این کارو انجام بدم؟ممنون
عنوان درست انتخاب کنید
این پست تکراریه
بگرد همین سوالو یک کاربر دیگه کرده بود و جوابش رو هم گرقته بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeketaz میشه لینکش رو برام بذاری، من هرچی به ذهنم رسید سرچ کردم ولی نتیجه نگرفتم.
Iron_Fist شما یه راهنمایی کنین ممنون
من کدش رو نمیخوام فقط ترفند رجیستریشو بهم بگین خودم برنامشو مینویسم ممنون
zacaria نوشته است:سلام
دوست من، همون طور که آقا یا خانوم یکه تاز گفتند برای من هم این سوال پیش اومد و در تاپیک زیر مطرح کردم:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6962
و به نتایج جالبی رسیدم.
ممنون از لطفت ولی من نتیجه ی جالبی ندیدم!! من راست کلیک روی فایلهاوپوشه ها و...رو بلدم فقط میخوام بدونم چطور میشه یه آیتم به رایت کلیک روی فضای خالی میزکار اضافه کرد؟؟ سوال شما هم توی اون تاپیک همین بود ولی جواب بی ربط بهت داده بودن، یعنی واقعا توی این سایت یکی پیدا نمیشه یه جواب درس حسابی بده؟؟؟
سلام
دوست عزیز
اینکه ما بیاییم و یک سوالی را مطرح کنیم و انتظار داشته باشیم دیگران مسئله ما را حل کنند بنظر من چندان کار معقول و شایسته ای نیست.
hkey_class_root/* مربوط به اون منوها میشه و ربطی به فایل نداره فوقش بتونین به منوی sendto یه گزینه اظافه کنین
این مطلبی هست که جناب lord در اون تایپیک اشاره کرده اند. فکر می کنم شما با توجه به هوشی که دارید بتوانید با کمی دقت در شاخه ذکر شده مشکلتان را حل کنید.
برای من که این طور بود.
موفق باشید
فقط به سرچ اکتفا نکنید و 5-4 صفحه اول را هم ببینید
-------------------------------------------------------------------
به اطلاع دوستان هم می رسونم که میگن آقا/خانم Yeketaz که اسم واقعی من علیرضا است
zacaria نوشته است:سلام
دوست عزیز
اینکه ما بیاییم و یک سوالی را مطرح کنیم و انتظار داشته باشیم دیگران مسئله ما را حل کنند بنظر من چندان کار معقول و شایسته ای نیست.
hkey_class_root/* مربوط به اون منوها میشه و ربطی به فایل نداره فوقش بتونین به منوی sendto یه گزینه اظافه کنین
این مطلبی هست که جناب lord در اون تایپیک اشاره کرده اند. فکر می کنم شما با توجه به هوشی که دارید بتوانید با کمی دقت در شاخه ذکر شده مشکلتان را حل کنید.
برای من که این طور بود.
موفق باشید
سلام دوست عزیزتر اولا من هیچ وقت نخواستم مشکلو کامل حل کنید،ولی دوستان حتی یه راهنمایی ساده هم نمیکنن دوما *\hkey_class_root کاملا مربوط میشه به فایلها ، مثلا شما اگه بخوای یه آیتم به منوی رایت کلیک تمام فایلها اضافه کنی باید از اینجا استفاده کنی. خواستی بیشتر توضیح بدم.
آقای yeketazهم که انتظار دارن ما کل انجمن رو دونه به دونه بگردیم!
یعنی توی این همه برنامه نویس یکی پیدا نمیشه که جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟