سلام
من یه برنامه خیلی ساده نوشتم که یه پسورد از کاربر می گیره اگه اشتباه باشه که پیغام میده اشتباهه و اگه پسورد درست باشه ....
می خواستم ببینم کسی می تونه اون رو کرک کنه و به من یاد بده که چطوری میشه کرک کرد
نکته : حتما با برنامه ollydbg باشه
ممنون
من آموزش کرک کردن می خواستم همین
بچه لطفا اگه آقا حامد آنلاین شد بهش بگید یوزر من رو درست کنه باز هم این جوری شد
http://forum.iranled.com/stats.php
پیغام
شما سهمیه ارسال خود برای امروز را به صورت کامل استفاده کرده اید. برای ارسال موضوعات دیگر تا فردا صبر کنید یا با مدیریت تماس بگیرید !.
saeedsmk نوشته است:سلام خوب هستید
این فکر کنم کمک کنه
راستس اقای di di مدیریتون رو تبریک میگم
به امید دیدار
http://rapidshare.com/files/97061650/view.zip
سلام دستت درد نکنه عالیه اما ...
این تصویر رو ببین اون جمله هایی که توی برنامه تو هست توی برنامه من نیست
سلام خوب هستید
خوب اون جمله ها کامنت های هستند که من برای شما توی دیباگر اضافه کردام تا ببنید
امیدوارم کمک کنه
سلام درست شد
حالا اگه برنامه رو به این صورت تغییر بدم چطوری باید کرکش کنم؟
کد:
Dim a As Variant
a = 110
If Text1.Text = a Then
MsgBox "Password is true"
form2.Show
Else
MsgBox "Password is false"
End If
سلام
محسن جان در کل هیچ چیزی فرق نخواهد کرد !! این از اون ساده تره ، اونم از این!!!!
آقا سعید ، در کامنت شما نوشته کار بر فعال بخش کرک ولی فکر می کنم الان باید بنویسن کاربر پیشکسوت بخش کرک!! ;)
خیلی خوشحال می شم اگه باز هم اینجا فعال باشید.
Di Di نوشته است:سلام
محسن جان در کل هیچ چیزی فرق نخواهد کرد !! این از اون ساده تره ، اونم از این!!!!
یه توضیح می دی چطوری کرکش کنم؟؟
خوب اصولا این کدی که شما داری می نویسی یه دستور شرطی هست. یعنی کافیه به جای اون علامت مساوی یه علامت نامساوی بزارم تا برنامه کرک بشه.
ببین تو تو برنامت برای نشون دادن خطا از مسیج باکس استفاده کردی با مقادیرpassword is true و password is false خوب این یه راهنمایی بزرگه واسه یه کرکر
کرکر اول میاد برنامتو اجرا میکنه و یه کد میده برنامت چون کدش اشتباست میگه password is false حالا کرکر برنامتو تو ollydbg باز میکنه و دنبال این نوشته میگرده (فکر کنم سرچ استرینگ باشه دستورش تو olly) وقتی به خط مورد نظر رسید در چند خط بالاترش نوشته password is true رو میتونه ببینه حالا اگه از این قسمت چند خط بالاتر بره یه دستور شرطی میبینه حالا فقط کافیه که دستور شرطتو عوظ کنه مثلا اگه شرط بود jz تبدیلش میکنه به jnz و کار تمومه و روال برنامت اینجور میشه که ادیت باکس 1 مخالف 110 بود پس پیغام password id reue رو نشون بده