ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثابت ماندن فیلد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فرض کنید من یه جدول با 6 فیلد دارم .خوب؟ تعداد رکوردام(منظورم سطرهایی که اطلاعات وارد این فیلدا کردم)فرضا 100 تاست.ok? حالا من می خوام فیلد سطرم ثابت باشه و بتونم اطلاعات بقیه فیلدارو مرتب کنم یا جابجا کنم(تمام فیلدام تو یه جدوله)
آیا امکانش هست؟
فیلد سطر یکی از فیلدایی که دارم.مثلا فرض کنید من چند فیلد دارم:سطر(که شماره ردیفام توشه).تاریخ.نام ، نام خانوادگی،شماره پرسنلی.خوب؟
فرض کنید کحه من اطاعاتمو از ردیف 1 تا 100 وانرد کردم.حالا می خوام که بر اساس شماره پرسنلی مرتب کنم.ولی شماره سطرام جابجا میشه.
می خوام ببینم آیا این امکان وجود داره که شماره سطرام از 1 تا 100 ثابت بمونه وقتی کحه بقیه فیلدام رو جابجا می کنم یا مرتب مب کنم؟
بهتر گفتم؟
چرا تو این سایت اینقدر دری به دیر جوناب می دن؟
با سلام.
امکان این کارو نمیدونم ولی
خب وقتی شماره پرسنلی هست چکار به شماره سطر داری؟؟
من می خوام برای مشخص شد ن بیشتر کار شماره ردیف داشته باشم.شماره پرسنلی که ربطی به شماره سطرم نداره!!!!!!!!!
من می خوام بدونم این امکان وجود دارد که شماره سطرام ثابت باشه وقتی بر اساس سایر فیلدام عمل search رو انجام می دم(یا sort(
با سلام.
والا به نظر من توی یه جدول دیتابیس چیزی به نام شماره سطر معنی نداره.چه برسه به این که بخوام در موردش کد بنویسم.!!!
رکورد ها چیزی نیستند که یکجا ثابت باشند. باهر دستور حذف و اضافه یا دستور select میشه ترتیب نمایششون رو عوض کرد. اگه به شماره گذاری هم نیاز باشه بعد از استخراجشون از دیتابیس باید انجام بشه. کدی که توی دیتابیس ذخیره میشه فقط باید به عنوان کد منحصر به فرد هر رکورد و برای ارتباط جداول و دستیابی به رکورد ها استفاده بشه. و غیر از اون کد گذاری دیگه ای (به نظر من) اشتباهه.
حالا بازم خود دانید.این نظر عقل ناقص بنده بود.