ايران ويج

نسخه‌ی کامل: این ارور برای چیه ؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اگه میشه یکی بگه این ارور برای چی هست

[تصویر:  1zg54oz.png]
تا جایی که من میدونم در آرایه ها اگر ایندکسی رو که شما برای آرایه در نظر گرفتی کمتر از حد پایین آرهیه باشه این اررور رو میده.
همچنین در کار با فایل و رکوردها هم اگر ایندکس مورد نظر موجود نباشد این اررور رخ میدهد.
شما بهتره کدی رو که این اررور را داده رو بزاری اینجا تا بچه ها مشکلشو حل کنند.
سلام.
zacaria نوشته است:تا جایی که من میدونم در آرایه ها اگر ایندکسی رو که شما برای آرایه در نظر گرفتی کمتر از حد پایین آرهیه باشه این اررور رو میده.
و اگه بيشتر از حد بالا باشه که معمولا تو آرايه نويسي پيش مياد.
Exclamation هميشه يادتون باشه که آرايه ها به صورت پيش فرض از 0 شروع مي شن و اگه 10تا متغير آرايه اي تعريف کردين بايد از 0 تا 9 شماره بدين نه از 1 تا 10.
موفق باشي.
mbza11 نوشته است:سلام.
zacaria نوشته است:تا جایی که من میدونم در آرایه ها اگر ایندکسی رو که شما برای آرایه در نظر گرفتی کمتر از حد پایین آرهیه باشه این اررور رو میده.
و اگه بيشتر از حد بالا باشه که معمولا تو آرايه نويسي پيش مياد.
Exclamation هميشه يادتون باشه که آرايه ها به صورت پيش فرض از 0 شروع مي شن و اگه 10تا متغير آرايه اي تعريف کردين بايد از 0 تا 9 شماره بدين نه از 1 تا 10.
موفق باشي.

سلام
در ادامه و تائید گفته های mbza11 ، برای اینکه آرایه ها از 0 شروع نشوند و از 1 شروع شوند کافیه در ابتدای ماژول بنویسیم:
option base 1