۱۷-اسفند-۱۳۸۶, ۱۳:۴۸:۲۶
۱۷-اسفند-۱۳۸۶, ۱۴:۱۵:۱۹
خود بازیهای قدیمی رو هم داری؟مثل بازیهای زمان sega?
۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۲۱:۲۵
lord_viper نوشته است:خود بازیهای قدیمی رو هم داری؟مثل بازیهای زمان sega?
یادش بخیر
![Sad Sad](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/sad.gif)
عجب روزگاری با Sega داشتیم (من و داداشم)
![Rolleyes Rolleyes](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/rolleyes.gif)
اون موقع که اصلا نمی دونستم کامپیوتر را با کدوم ت می نویسند چه
برسه به برنامه نویسی
![Exclamation Exclamation](https://www.iranled.com/forum/images/smilies1/exclamation.gif)
----------------------------------------------------------------
نه متاسفانه بازی های سگا را برای کامپیوتر ندارم ولی اگه پیدا کردم
حتما می ذارم
۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۲۵:۵۴
من خودم یه 20 تایی دارم با امولیترش ولی دنبال یه بازی خاص میگردم بنام champion قبلا خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم دیگه بیخیال شدم
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۰۷:۲۹
مبین جان بازی آتاری نداری؟؟ من دنبال دزد و پلیسم به خدا!!! اون بازی سگاها رو هم اگه رادستت هست خیلی ممنون می شم بزاری رو نت ما هم فیض ببریم.
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۱:۲۵
بازی های جذاب VB
لینک
لینک
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۱۳:۳۷
سلام به همگی
من که گفتم بازی سگا و بقیه کنسولها(مخصوصا قدیمیا) رو ندارم و از
دوستان خواهش می کنم هرکسی داره بذاره من هم خیلی از بازی های
سگا خوشم می یاد
البته چه جوری باید این بازی ها رو روی کامپیوتر اجرا کنیم؟
من که گفتم بازی سگا و بقیه کنسولها(مخصوصا قدیمیا) رو ندارم و از
دوستان خواهش می کنم هرکسی داره بذاره من هم خیلی از بازی های
سگا خوشم می یاد
البته چه جوری باید این بازی ها رو روی کامپیوتر اجرا کنیم؟
۲۰-اسفند-۱۳۸۶, ۱۳:۰۴:۵۱
با سلام.
شاید تعجب کنید ولی من زیاد از بازی های جدید خوشم نمی یاد برای همین تخصص زیادی در مورد بازی های قرن وسطا دارم. و همچنین یه مجموعه از اونارو.
الان حدود 500 تا بازی سگا دارم ولی چون روی هم دیگه حدود 600 مگ میشه براتون نمیزارم.
emulator ش هم که fusion بهترین برنامه ایه که من دیدم.
یه دونه artmoney هم داشته باشی دیگه میشه نور علی نور. یه بخش مختص نرمافزار fusion داره که باعث میشه فقط حافظه بازی ها رو بگرده نه همه برنامه رو.
در مورد ترینر هم بگم که هرکی ترینر می خواد بره سایت GameCopyWorld هر جور بازی که بخواید اینقدر ترینر میریزه جلو روتون که میمونید کدومشو بگیرید.
آقای didi برای شما متاسفم. یه وقتایی یه مجموعه از بازی های آتاری هم داشتم ولی مثل این که توی خونه تکونی پاکشون کردم. سیدی شم که وقتی میبینی توی نگاه اول نمی فهمی سیدییه!.
خب سیدی رامم هم مثل این که با من موافقه. حالا اگه تونست سیدی رو بخونه خبرت میکنم.
راستی این بازی دزد و پلیس نکنه همون آدمه بود که مثل ملخ پرواز میکرد؟
شاید تعجب کنید ولی من زیاد از بازی های جدید خوشم نمی یاد برای همین تخصص زیادی در مورد بازی های قرن وسطا دارم. و همچنین یه مجموعه از اونارو.
الان حدود 500 تا بازی سگا دارم ولی چون روی هم دیگه حدود 600 مگ میشه براتون نمیزارم.
یه دونه artmoney هم داشته باشی دیگه میشه نور علی نور. یه بخش مختص نرمافزار fusion داره که باعث میشه فقط حافظه بازی ها رو بگرده نه همه برنامه رو.
در مورد ترینر هم بگم که هرکی ترینر می خواد بره سایت GameCopyWorld هر جور بازی که بخواید اینقدر ترینر میریزه جلو روتون که میمونید کدومشو بگیرید.
آقای didi برای شما متاسفم. یه وقتایی یه مجموعه از بازی های آتاری هم داشتم ولی مثل این که توی خونه تکونی پاکشون کردم. سیدی شم که وقتی میبینی توی نگاه اول نمی فهمی سیدییه!.
خب سیدی رامم هم مثل این که با من موافقه. حالا اگه تونست سیدی رو بخونه خبرت میکنم.
راستی این بازی دزد و پلیس نکنه همون آدمه بود که مثل ملخ پرواز میکرد؟
۲۱-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۴۲:۴۱
Nothing نوشته است:با سلام.خب شاید خیلیها به بازیهای قدیمی یا ساده دستاپی علاقه داشته باشن(یکیش من)
شاید تعجب کنید ولی من زیاد از بازی های جدید خوشم نمی یاد برای همین تخصص زیادی در مورد بازی های قرن وسطا دارم
نقل قول: الان حدود 500 تا بازی سگا دارم ولی چون روی هم دیگه حدود 600 مگ میشه براتون نمیزارم.خب شما میتونین ائنها رو تیکه تیکه اپلود کنین و لینکشو اینجا بگزارید تا دوستان هم استفاده کنن
۲۱-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۴۸:۰۸
آقا من بازی مارتال کمبت رو می خوام . همونی که همه غول ها توش آزاد هست و همه بازیکن ها توش هست
از مجموعه بازی های سگا هم هست .
از مجموعه بازی های سگا هم هست .
۲۱-اسفند-۱۳۸۶, ۱۵:۱۲:۱۱
با سلام.
من لیست فایها رو پایین گذاشتم. هر کسی چیز خاصی میخواد بگه که براش بزارم. خودمم چشم هر چی تونستم آپ میکنم و میزارم..
مرتالکمبت هم فکر کنم قبلا داشتم ولی الان فایلی به اسمش نیست.یا پاکش کردم یا به اسم دیگه ایه. به هرحال شما برو توی گوگل اسم بازی رو با عبارت "sega mega drive" بنویس پیدا میشه.
راستی این کلید "افزودن فایل پیوست" چرا از زیر موس در میره . هربار اومدم روش کلیک کنم از صفحه خارج می شد.؟؟!!![Angry Angry](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/angry.gif)
من لیست فایها رو پایین گذاشتم. هر کسی چیز خاصی میخواد بگه که براش بزارم. خودمم چشم هر چی تونستم آپ میکنم و میزارم..
مرتالکمبت هم فکر کنم قبلا داشتم ولی الان فایلی به اسمش نیست.یا پاکش کردم یا به اسم دیگه ایه. به هرحال شما برو توی گوگل اسم بازی رو با عبارت "sega mega drive" بنویس پیدا میشه.
راستی این کلید "افزودن فایل پیوست" چرا از زیر موس در میره . هربار اومدم روش کلیک کنم از صفحه خارج می شد.؟؟!!
![Angry Angry](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/angry.gif)