ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 2 تا سوال دارم!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خوبين؟
2 تا سوال دارم هر كي بتونه بهشون جواب بده ممنون ميشم.البته به زبان وي بي ميخوام!
1)چطور ميشه اگه يكي تو مسنجر اين ويزيبل بود فهميد كه اون آنه؟
2)چطور ميشه يه ويروس نوشت كه وقتي تو يك كامپيوتر اجرا شد بفهمه اون كامپيوتر به چه ميلهايي در ارتباطه و خودشه به اون ميلها بفرسته؟
ممنون.
مهدي ايگل
منتضر برنامه هاي من باشيد.
به به ... آقا مهدي گل 8O

بلاخره عضو ايرانويج شدي ؟؟؟ :wink: خوش اومدي به ايرانويج Amaze

سوال اولت رو كلي پرسيدي يا منظورت از طريق vb بود ؟؟؟ اگه همينجوري ميخواي بدوني
يه روش invite to conferance هست كه البته فكر كنم طرف هم ميفهمه كه تو ميخواي بفهمي
كه اون انلاين هست يا نه !!!

سوال دومت رو خيلي كلي پرسيدي !!!‌ استاد ... در مورد نحوه فرستادن ميل دوستان اينجا برنامه گذاشته بودن !!! key loger رو هم كه خودت بلدي بنويسي !!!‌ به قول خودت حله ديگه ! :wink:

راستي خوشحالم كه اينجا پست زدي ... اميدوارم مشكلاتت حل شده باشه ؟؟؟ :!:
در مورد سوال دومت طرف بايد از اوت لوك استفاده كنه اونوقت ميشه ايملها رو درآورد ولي مشكل اينه كه كمتر كسي تو ايران از اوت لوك استفاده ميكنه.
سلام آقاي مهدي ، دوست آقا افشين هر كي باشه سروره و دوستش دارم(بخصوص وقتي عضو ايران ويج بشهAmaze )
راجب سوال دومت هم آوت لوك يه آدرس بوك داره كه اگه كسي ازش استفاده كرده باشه كل ايميلهاي دوستاش تو اون يافت ميشه(خيلي هم راحت با وي بي ميشه محتوياتش رو خوند)
يك حرفي با افشين خان : رفتي بابل ، زمستون و بابل . :arrow: :?:
سلام اشکان جان ...
اولا" از لطفت ممنونم !!! من میدونم که تو به همه اعضای ایرانویج لطف داری ... من رو هم که باز شرمنده کردی !!!

ثانیا" : عزیز من واسه تفریح نرفتم بابل که ... من دانشگاه شمال قبول شدم و دو سال کاردانی به کارشناسی رو
مجبورم که اینجا باشم ... واسه همینه که نوشتم فعلا" رفتم بابل

در ضمن الان اینجا سرد هست ولی به سرمای شهرهایی مثل همدان که نمیرسه ...
آخه من دوران کاردانی رو هم تو همدان بودم ( با همین آقا مهدی بی معرفت ) !!! ( چیکار کنم دیگه ایرانگردی میکنم ) – ( شاید کارشناسی ارشد هم اهواز قبول شدم ) هر دو سال یه جا

راستی اشکان جون نمیدونم چی شده بود که 2 روز بود که سایت مشکل داشت ... امروز صبح هم که هر قسمت سایت رو میزدم – بخصوص فروم – پیغام میداد که : ببخشيد، اين موژول فعال نمي باشد ... Resource id #133
:cry: :cry: :cry:
بهر حال فعلا" که سایت درست کار میکنه نمیدونم درستش کردی یا مشکل از کامپیوتر من بوده !!! آخه رفتم ISP رو عوض کردم .........
آقا اشكان ممنون از راهنماييت
ولي اگه امكان داره يه برنامه آماده بهم بده ببينم چتورياست!
چون خودم نتونستم با اوتلوگ درست كار كنم
باز هم ممنونAmaze
نو ببين شايد بكارت بياد
http://www.pscode.com/vb/scripts/ShowCod...2&lngWId=1
آقا اشكان سلام!
ممنون از راهنماييت و برنامه اي كه بهم پيشنهاد دادي.فكر ميكنم اين همون برنامه اي باشه كه ميخوام ولي فقط يك اشكال داره وقتي برنامه رو اجرا ميكنم به محض اجرا پيغام زير رو ميده من نفهميدم مشكلش چيه اگه امكان داره منو راهنمايي كن چون هنوز محيط اجرايي برنامه رو نديدم مرسي.
2 تا سوال ديگه هم برام پيش اومده چتور ميشه ip كسي رو كه داري باهاش چت ميكني ميشه فهميد ترجيحا با ويبي و دوم اينكه چتور ميشه پسورد ياهوي يكي رو فهميد البته چند تا برنامه رو سايت بود اونا رو كامپيوتر من جواب ميده ولي وقتي اون رو رو يه كامپيوتر ديگه تست كردم پسورد رو با فونت نامعلوم بهم داد اشكالش چيه؟
و سوال آخر اينكه چتور ميشه يه فايل رو رو هارد كسي كه داري باهاش چت ميكني كپي كني و بعد اجراش كني در حالي كه اون نفهمه؟!
ميدونم خيلي سوال كردم بازم سوال دارم و جايي رو بهتر از اين سايت پيدا نكردم كه اين سوالام رو تو اون مطرح كنم اپنم با اينهمه برنامه نويس زبردست...
قربون همتون MEHDIEAGLE
و اون eror:
DBMSSOCN] general network error.check ypur network documentation]
ممنون ميشم جوابم رو بدين...
:lol: Amaze Amaze Amaze

Amaze Amaze Amaze Amaze
خواهش ميكنم .
نميدونم اين ايراد از چيه ميگردم اگه پيدا كردم حتما ميگم.
راجب سوالتم بايد هكر ها جواب بدن.
آقا اشكان ازت ممنون.
اميد است كه بتونم جبران كنم.
صفحه‌ها: 1 2