سلام به همه دوستان
من یک سیستم قدیمی دارم pentium 2 و مادر بورد atc60 این سیستم گاهی وقتی بوت میشه کیبردش کار نمی کنه و چون خطای فلاپی میده نمی تونم برم تو setup و floppy رو غیر فعال کنم چون کیبرد کارنمیکنه قبلا چند بار که سیستم رو ریست میکردم درست میشد ولی این دفعه دیگه فایده نداره کیبردم هم چیکنی قدیمی است و سوکتشps2 نیست
لطفا راهنمایی,مرسی
اگه قبول دارید دندون خراب رو باید کشید ، قبل از ساعت 9 شب کیستون رو داخل یک کیسه سیاه جلوی درب منزل قرار بدید.
وگرنه باتری مادربوردتون رو عوض کنید و با کیبورد USB سیستم رو بوت کنید. استفاده از کیبوردهای دیگه هم می تونه مفید باشه.
Di Di نوشته است:اگه قبول دارید دندون خراب رو باید کشید ، قبل از ساعت 9 شب کیستون رو داخل یک کیسه سیاه جلوی درب منزل قرار بدید.
وگرنه باتری مادربوردتون رو عوض کنید و با کیبورد USB سیستم رو بوت کنید. استفاده از کیبوردهای دیگه هم می تونه مفید باشه.
خسته نباشی شما ختما یه جاهایی بدردم میخوره و الا بهتر از شما میدونم کی از دستش راحت شم
در هر حال از راهنماییت ممنون
اتصال کیبوردتون چیه؟
usb هست؟
(من یه کیبورد usb داشتم چون تا ویندوز کامل بوت نشه و درایورش اجرا نشه اونو نمیشناسه و نمیشه ازش استفاده کرد بهتره از یه sp2 استفاده کنین)
lord_viper نوشته است:اتصال کیبوردتون چیه؟
usb هست؟
(من یه کیبورد usb داشتم چون تا ویندوز کامل بوت نشه و درایورش اجرا نشه اونو نمیشناسه و نمیشه ازش استفاده کرد بهتره از یه sp2 استفاده کنین)
از اون قدیمی هاست نمیدونم اسمش چیه نه ps2 است نه usp
احتمالا از مدل DIN هست .
http://en.wikipedia.org/wiki/DIN_connector
تست اولیه کیبورد توی مراحل BIOS هست و اگر کیبورد شما کار نکنه مطمعنا سیستم شما بوت نمیشه البته شما اینو میتونید تو CMOS تغییر بدین .
برای رفتن به تنظیمات CMOS هم نیاز به کیبورد هست پس یک راه بیشتر ندارید اونهم اینکه یک کیبورد مشابه پیدا کنید و سیستم خودتون رو با اون تنظیم کنید !!
Mamad2003 نوشته است:احتمالا از مدل DIN هست .
http://en.wikipedia.org/wiki/DIN_connector
تست اولیه کیبورد توی مراحل BIOS هست و اگر کیبورد شما کار نکنه مطمعنا سیستم شما بوت نمیشه البته شما اینو میتونید تو CMOS تغییر بدین .
برای رفتن به تنظیمات CMOS هم نیاز به کیبورد هست پس یک راه بیشتر ندارید اونهم اینکه یک کیبورد مشابه پیدا کنید و سیستم خودتون رو با اون تنظیم کنید !!
محمد جان از راهنمایی ارزندتون ممنون