برنامه اي به زبان اسمبلي كه از صفحه كليد دو عدد 9و10 رقمي را گرفته و اعمال محاسباتي جمع تفريق ضرب تقسيم را انجام دهد و در آخر زمان محاسبه هركدام را نشان دهد .
قديما توربو پاسكال و يا توربو سي يه قابليت داشتن كه معادل اسمبلي برنامه (به زبون پاسكال و يا سي) رو نشون ميدادن (توربو پاسكال 6 من خودم استفاده كردم) بهترين روش يا بهتره بگم كلك اينه كه براي توي اين ها بنويسي و از اين قابليتش استفاده كني (البته بايد بگردي پيداش كني)
آره راست میگی !! من یادمه قدیما ( همون قدیمایی که آقا اشکان گفت
) یه برنامه داشتم که سورش سی و پاسکال رو به اسمبلی تبدیل میکرد ... حتی اگه اشتباه نکنم اون برنامه فایل اجرایی رو هم به اسمبلی تبدیل میکرد ولی فقط
فایل اجرایی برنامه هایی که با سی و پاسکال نوشته شده بودن برنامه اسمبلی اون درست کار میکرد
متاسفانه الان اون برنامه رو ندارم ( پاک شد ) ... هرکی این برنامه رو داره لطف کنه به ما هم بده که اینقدر افسوس
قدیما رو نخوریم !!!
البته این که من میگم یه برنامه جدا بود ... توربو پاسكال 6 نبود
:!:
تا انجا كه يادمه vc++ اين كارو ميكنه برنامه هاي كه disassemble ميكنند زيادند يه سرچ بكنيد
w32dasm
یه برنامه عادی با وی بی بنویس بعد با w32dasm تبدیل به اسمبلی کن :(
منظورم از اسمبلي يه برنامه همراه پاسكال و سي بود كه روي محيط طراحي خود توربو پاسكال سورس اسمبلي رو هم نشون ميداد و وقتي هم كه تريس (اجراي خط به خط) ميكردي روي قسمت اسمبلي هم نشون ميداد چه خط هايي اجرا ميشه .
مثلا وقتي ميزدي :
بهت ميگفت اين جمله تبديل شده به مثلا 5 خط كد اسمبلي و اون پنج خط رو هم نشونت ميداد (خيلي جالب و باحال بود)
براي گرفتن سورس يه سر به اين صفحه بزنيد بدك نيست :
http://www.itee.uq.edu.au/~csmweb/decomp...isasm.html