ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اسمبلي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برنامه اي به زبان اسمبلي كه از صفحه كليد دو عدد 9و10 رقمي را گرفته و اعمال محاسباتي جمع تفريق ضرب تقسيم را انجام دهد و در آخر زمان محاسبه هركدام را نشان دهد .
قديما توربو پاسكال و يا توربو سي يه قابليت داشتن كه معادل اسمبلي برنامه (به زبون پاسكال و يا سي) رو نشون ميدادن (توربو پاسكال 6 من خودم استفاده كردم) بهترين روش يا بهتره بگم كلك اينه كه براي توي اين ها بنويسي و از اين قابليتش استفاده كني (البته بايد بگردي پيداش كني)
آره راست میگی !! من یادمه قدیما ( همون قدیمایی که آقا اشکان گفت Biggrin ) یه برنامه داشتم که سورش سی و پاسکال رو به اسمبلی تبدیل میکرد ... حتی اگه اشتباه نکنم اون برنامه فایل اجرایی رو هم به اسمبلی تبدیل میکرد ولی فقط
فایل اجرایی برنامه هایی که با سی و پاسکال نوشته شده بودن برنامه اسمبلی اون درست کار میکرد
متاسفانه الان اون برنامه رو ندارم ( پاک شد ) ... هرکی این برنامه رو داره لطف کنه به ما هم بده که اینقدر افسوس
قدیما رو نخوریم !!!

البته این که من میگم یه برنامه جدا بود ... توربو پاسكال 6 نبود
:!:
تا انجا كه يادمه vc++ اين كارو ميكنه برنامه هاي كه disassemble ميكنند زيادند يه سرچ بكنيد
w32dasm

یه برنامه عادی با وی بی بنویس بعد با w32dasm تبدیل به اسمبلی کن :(
منظورم از اسمبلي يه برنامه همراه پاسكال و سي بود كه روي محيط طراحي خود توربو پاسكال سورس اسمبلي رو هم نشون ميداد و وقتي هم كه تريس (اجراي خط به خط) ميكردي روي قسمت اسمبلي هم نشون ميداد چه خط هايي اجرا ميشه .
مثلا وقتي ميزدي :
کد:
a:=b+c
بهت ميگفت اين جمله تبديل شده به مثلا 5 خط كد اسمبلي و اون پنج خط رو هم نشونت ميداد (خيلي جالب و باحال بود)
براي گرفتن سورس يه سر به اين صفحه بزنيد بدك نيست :
http://www.itee.uq.edu.au/~csmweb/decomp...isasm.html