ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حرکت فرم همراه با حرکت ماوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

چطوری می شه کاری کرد که زمانی که ماوس حرکت کرد فرم هم باهاش حرکت کنه اما اشاره گر ماوس همیشه در وسط صفحه باشه و زمانی هم که ماوس به جایی مثل گوشه های مانیتور رفت به مکانی(مثل زمانی که گوشه سمت راست صفحه کلیک راست می شه و چون فرم در اون فظا جا نمی شه در سمت چپ صفحه باز می شه)که فظای مورد نیاز رو داره بره.مثل کاری که ویندوز در راست کلیک انجام می ده با اون تفاوت که ما می خواهیم به جای اینکه فرم در گوشه سمت چپ ماوس باز شه در وسط باز شه

خدا حافظ
موقعیت موسو میتونی با تابع GetCursorPos بگیری.
بقیش دیگه کارای محاسباتیه که خودت زحمتشو میکشی.
سلام

شکل کلی و روش استفاده از تابع رو لطف می کنید بگید.

خدا حافظ
سلام

کسی نمی تونه شکل کلی تابع رو بنویسه؟؟؟

خدا حافظ
سلام
معمولا شما اون چیزی که می خوای با اون چیزی که می گی فرق داره
توضیح بده ببینم چیکار می خوای بکنی و برای چی ؟
السلام علیکم((جواب سلام))
سلام(به دیگران و دوباره به خود شما)

من می خوام فرمی درست کنم که در حالت عادی Hide باشه و زمانی که کاربر دکمه خاصی رو زد(در داخل محیط ویندوز) مکانی که ماوس در اونجاست,فرم ظاهر بشه. البته زمانی که ماوس حرکت کرد فرم هم حرکت کنه.دقیقا مثل زمانی که ما روی فرم کلیک ماوس رو نگه می داریم و حرکتش می دیم فقط با این تفاوت که به جای اینکه روی فرم کلیک ماوس رو فشار بدیم و فرم رو حرکت بدیم ما دکمه خاصی رو می زنیم و فرم ظاهر می شه و با ماوس حرکت می کنه.
در ضمن اگه از شما یا دیگر استادان که بنده رو قبلا راهنمایی کردید و یا کاملا جواب رو ارائه کردید تشکر نکردم خیلی عذر می خوام و از همه شما در همین پست تشکر می کنم.

خدا حافظ
من الان مجبورم برم فردا جوابتون رو می دم
سلام

ممنون که باز هم به سوال بنده توجه کردید.امیدوارم که این دفعه تونسته باشم سوالم رو درست به عرض شما اساتید برسونم.البته فکر نکنید که دارم کنایه دار صحبت می کنم(بعد از این همه لطفی که کردید من غلط بکنم).

خدا حافظ
سلام.
با اجازه دوست عزیز Iron_Fist.Heart
xsalamx جان یه نگاه به این بنداز شاید یه کم به دردت بخوره.
[attachment=835]

فقط نحوه استفاده از تابع رو نشون دادم و تا یه حدی هم حرکت فرم دوم روی فرم اول.Shy Wink
موفق باشی.
حالت اول: من این کد رو توی Form_MouseMove نوشتم که راحت تر بشه آزمایش کرد. شما اگه میخوای با زدن یک دکمه فرم تو مکان مورد نظر باز بشه تو رویداد Form_Activate بنویس.
حالت دوم: اما اگه میخوای از Timer استفاده کنی بازم کد نویسی کردم برات. اما اینجوری Focus هم که روی فرم نباشه کد اجرا میشه.
در مورد TaskHeight باید بگم که یک تابع API هست که ارتفاع Taskbar رو نشون میده ولی چون بلدش نبودم بطور پیشفرض مقدار 30 رو انتخاب کردم.
برنامه رو دانلود کن ولی از یک حالت استفاده کن یا با تایمر یا بدون تایمر.
خوب طبق قولی که دادم برنامه رو آماده کردم
عملکرد برنامه اینطوری هست که : وقتی که دکمه آلت و زد رو زدید گوشه
سمت چپ و بالای فرم ( که تا پیش از این مخفی بوده ) در محل کرسور موس قرار می گیره و مادامیکه این دو دکمه رو با هم نگه دارید می تونید فرم رو با
موس جابجا کنید .
موفق باشید و سوالی بود من در خدمتم Wink
صفحه‌ها: 1 2 3