برو بچز کسی نمی دونه که چطوری می شه این کار رو کرد:
مثلا توی یه تکست باکس اسم یکی از اشیاء روی صفحه رو وارد کنی بعد بشه از روی اسمش که تو تکست باکس نوشته شده از اون شی استفاده کرد؟ مثلا مشخصاتش رو گرفت و....
البته می دونم گیرش کجاست! گیرش اونجاست که اسمی که داخل تکست باکس نوشته می شه به صورت رشته ای (String) هست واسه همین ارور می ده :d
خودم هر کار کردم نتونستم و اررور می ده حتی از MS Script Control هم استفاده کردم.
سلام
منم میخواستم بگم که از MS Script Control استفاده کنی که میگی نمیشه.(مطمئنی؟)
حالا اگه نشد میتونی تمامی کنترل های فرمتو با یه for each با اون مقدار دریافتی مقایسه کنی هرکدوم که درست بود ...
می تونی ایندکس بندیشون کنی
من رفتم تست کردم. اگه بخوای از یه شیئ داخل فرم توی MS Script Control استفاده کنی باید اونو با تابع AddObject به MS Script Control معرفی کنی. بعد میتونی ازش استفاده کنی.
و در مورد ای که MS Script Control چیه:
خود ویبی میگه :
The ScriptControl provides a simple interface for hosting scripting engines that support ActiveX scripting. The ScriptControl object supports the following:
· Any scripting language that supports ActiveX scripting.
· A macro Run dialog box that lists available macros.
· The ability to compile scripts and display rich error information describing any errors that may occur.
· The ability to trap and display run-time errors that occur during script execution.
· The ability to expose object model functionality to scripts.
· The ability to expose global functions to scripts.
· An Immediate window.
· The ability to limit a script's execution both in terms of its functionality and its time limitations.
· The ability to use Microsoft script debugging tools to debug scripts written with a scripting-enabled version of Notepad.
ajlajlajl نوشته است:میتونی تمامی کنترل های فرمتو با یه for each با اون مقدار دریافتی مقایسه کنی هرکدوم که درست بود ...
فکر کنم این نظر همون چیزی باشه که شما میخوای. این هم برنامه نمونه.
توجه داشته باش که Option Compare Text استفاده کردم و الا هنگام مقایسه رشته ها به بزرگی و کوچیکی حروف گیر میده (یا باید LCase دو رشته رو مقایسه کنی یا UCase دو رشته رو).