ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست برای تست یک Ps
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام سينا جون
آقا من كه نتونستم جواب بگيرم ( شايد ار اي پي من بوده )
ولي فك ميكنم كه بهترين راه اين باشه كه اصلا شما به gmail يا ... بودن توجه نكني بلكه هر صفحه كه داراي فيلد پسورد هست رو اول اونو به فيلداش بشكني و راحت پسوردو بخوني بدون اينكه كي لاگر بخاد چون ممكنه مثلا طرف داره كد امنيتي ميده و شما لاگ كني .
اين كار تو ورژن جديد behzad-ps انجام شده .
فهمیدم چرا اجرا نمی شد چون دفه دوم که اجرا میشه یه فایل به همون نام توی ویندوز هست
Overwrite نمی کنه باید وقتی فایل رو می سازه حالیش کنی در صورت وجود خطا نگیره
OPEN_ALWAYS
یا
CREATE_ALWAYS
به آقا تكسيك جان پي اس نويس (خيلي وقته كم پيدا شدي). :wink:
ha_60 نوشته است:برای پورت 80
من Autorun رو از تو رجیستری برداشتم بعد از ریست هرچی برنامه را Run کردم دیگه پورت 80 باز نشد حتی توی فایل Hosts هم چیزی ننوشت ولی فایل رو توی ویندوز می ساخت اجراش هم می کرد (نفهمیدم چرا)

خوب فکر کنم فهمیدم چی شد . شما برنامه رو به طور کامل پاک نکردید . بخاطر همین هر وقت ریست کردید باز هم اتوران بوده . برای امتحان می شه وقتی ریستارت کردید برید
www.gmail.com
فکر کنم صفحه ی تقلبی بیاد .

برنامه رو هم با وی بی نوشتم
آره کفتم که پست بعدیم رو بخون
در ضمن از vb به تنهایی استفاده نکردی از یه برنامه دیگه برای فشرده سازیش هم استفاده کردی اون چیه؟
ha_60 نوشته است:آره کفتم که پست بعدیم رو بخون
در ضمن از vb به تنهایی استفاده نکردی از یه برنامه دیگه برای فشرده سازیش هم استفاده کردی اون چیه؟
ا...
شرمنده نمی شه گفت !
میکرو سافت سورس برنلمش رو به کسی نمی داد جریمش کردن حالا اسم برنامه فشرده سازشی برنامت رو به کسی نمی گی؟
بابا دمت گرم.Amaze
ولی هرچی باشه به Fusion نمی رسه
ميشه بگي Fusion چجوريه يا لينك بدي؟! :?:
مال شرکت bit-art
WWW.bit-art.com
برنامه خوبیه اولا هر چی DLL برنامت نیاز داشته باشه بهش اضافه می کنه و فشرده سازیش هم می کنه یک سری کد هم برای جلوگیری از دیباگ کردن به برنامت اضافه می کنه

ولی این که برنامت دیگه نیاز به DLL برای اجرا شدن نداره خیلی الیه این آقای Toxic هم از یه چنین برنامه ای استفاده کرده شاید هم همین باشه ولی خدایش برنامه خوبی نوشته و مشکلات vb رو هم با اون برنامه فشرده سازش رفع کرده ما که بخیل نیستیم دستت درد نکنه آقا تاکسیک :)
راستی اگه کرک این FusionV3 رو پیدا کردید به من هم بدید البته خودم روش کرک کردنش رو پیدا کردم ,ولی جندان شدنی نیست اخه خودش خودش رو محافظت می کنه
مرسي از توضيحاتت ولي فك كنم ادرس سايت درست نباشه چون واسه من گالري ماشين اورد!
صفحه‌ها: 1 2 3