سلام
من مدت هاست دنبال یک نرم افزار می گردم ولی به فکرم نرسیده بود که از شما کمک بگیرم.
من بعد از نصب ویندوز چندتا برنامه و درایور باید نصب کنم به اضافه یک سری تنظیمات که با هر بار نصب ویندوز این کارها تکرار میشه.
لطفایک نرم افزار معرفی کنید که از درایو ویندوز Image بگیرد با شرایط زیر:
درایو NTFS
حجم درایو بعد از نصب ویندوز و نرم افزارها بالای 1GigaByte
ذخیره Image روی هارد یا DVD
امکان باز کردن Image در محیط داس (یعنی وقتی ویندوزی رو کامپیوتر نصب نیست با سی دی بوت برم تو Dos و ...)
لطفا نام و نسخه نرم افزار رو کامل معرفی کنید که وقتی میرم بخرم، مطمئن باشم همونی هست که من میخوام.
فکر کنم کامل گفتم و خیلی امیدوارم که تو همون پست اول جوابم رو بگیرم.
بهترین و ساده ترینشون همین Nero خودمونه ! تقریبا از ورژن 4 تا 8 ( آخرین ورژن ) این قابلیت رو دارن. کافیه بری قسمت بک آپ . خیلی ساده و روون هست. حتی ازگزینه های Smart Nero هم برای این کار استفاده کنی بهتره.
اگه جائیش مشکل داشتی بگو تا کمکت کنم.
1ـ خیلی ممنون که سریع جواب دادین
2ـ من از Nero فقط Data و VCD رو استفاده کردم و کار با بقیه قسمت ها رو بلد نیستم
3ـ تعویض ویندوز که در میون باشه امکان سعی و خطا برام میسر نیست
4ـ اگه مراحل کار رو قدم به قدم بگین لطف کردین (اینجوری مورد 3 هم رعایت شده)
5ـ فکر کنم Backup رو باید بصورت Bootable رایت کنم. درسته؟ (چون میخوام Backup رو از تو Dos باز کنم)
نسخه Nero من اینه:
Nero OEM 6.6.0.14
خب فرق نصب کردن با کپی برگردوندن میدونین چقدره؟ برای من حداقل یه ساعت. در ضمن این که باید نصف این یه ساعتو پشت کامپیوتر بشینی. من با ghost تحت داس این کارو میکنم. مشکلی هم نداره. اگه میخوای آپلود کنم.
معذرت می خوام آقا مجتبی اصلا این پست شما رو ندیدم!!
شما می تونی در برنامه Nero به راحتی این کار رو بکنی.
اول باید ویندوز رو نصب کنی با تمام درایورها و برنامه های مورد نظرت
بعدش Nero رو اجرا کنید و به قسمت Burn a BackUp برید. در اونجا باید درایو مورد نظرتون رو انتخاب کنید و سپس DVD رو داخل درایو قرار بدید تا رایت بشه.
اما همونظور که جناب ajlajlajl فرمودن بهتره از Norton Ghost استفاده کنید. من تا به حال از درایوهام بک آپ نگرفته بودم ولی امروز این برنامه رو بررسی کردم و به نظرم خیلی ساده تر و بهتر از Nero می تونه کار شما رو انجام بده.
شما باید داخل این نرم افزار ابتدا یک فلاپی بوت بسازید. از قسمت Craet Bootable Disk می تونید این کار رو انجام بدید.
بعدش باید درایو مرود نظر رو انتخاب کنید و مراحل رو به ترتیب پیش برید تا در مرحله آخر در قسمت کامند لاین بنویسد -boot
بعد ازشما فلاپی بوتابل می خواد که باید همون فلاپی که ساختید رو داخل درایو قرار بدید و بعد هم DVD رو رایتش کنید.
از اون به بعد کافیه کامپیوتر رو با همون DVD بوت کنید و ......
موفق باشی
یک سی دی با نام Hiren'sBootCD8.7 هست که 66MB حجم داره و با اینترنتی که من دارم نمیشه Image رو آپلودش کنم.
این سی دی Bootable هست و خیلی راحت از طریق Dos نرم افزار Acronis True Image Enterprise Server 8.1.945 رو اجرا می کنه. از درایو 5GB یک Backup گرفت با حجم 2GB ولی فکر نکنم بشه رو DVD بزنمش چون تو قسمت باز کردن Backup فقط درایوهای هارد رو نشون میده و دیگر هیچ.
راستی پست 5 و 6 رو بعد از مدت ها الان دارم می بینم. یعنی ایمیل برام نیومده. نکنه بعد از ادغام دو انجمن ...
من لپتاپ دارم و دستگاه فلاپی هم نداره میتونم از نرم افزار Norton Ghost استفاده کنم؟
کافیه کامپیوتر بره تو داس. با هرچی.
اكثر لپتاپ هاي جديد يه فلش كارت مخصوص ريكاوري روي خودشون دارن كه به سادگي مي تونيد ازش استفاده كنيد و هيچ نيازي به نرم افزارهاي جانبي ديگه نداره .
البته طرز كارش كاملا شبيه به نورتون گوست نيست بلكه طي چند مرحله ابتدا ويندوز رو بر مي گردونه و سپس از كاربر در مورد نصب درايورها هم سوال مي كنه و در صورت تمايل اونها رو هم نصب مي كنه.
سلام
خوب هستيد
برنامه هاي زيادي هستند كه اين كار رو ميكنند. اما از نظر سرعت و كارايي بهترين برنامه اي كه بيشتر سايت ها به اون اشاره ميكنن برنامه acrion true image است . اين برنامه قابليت هاي زيادي داره و بصورت بوت ايبل بوده و به راحتي پارتيشن 40 گيگي منو كه در حدود 5 گيگ برنامه و ويندوز داشت در 8 دقيقه از روي بك اپ بروي پارتيشن برگردوند.
سي دي هايرون يك سي دي بوت ايبل بوده كه توانايي هاي زيادي داره از جمله همين برنامه هاي clone disk ويا clone image كه يكشون هم از دست بر قضا همين acrion true image است البته تحت داس
اقا mojtabamalaekeh شما ميتونيد سي دي هاي كه تو بازار به نام قرمز معرف هستند رو بگيريد كه بوت ايبل هستند همشون براي بوت اميج هايرون رو دارن ( البته تا 6 ماه پيش كه من خبر داشتم داشت )
اميدوارم كمك كنه
من نرم افزار نورتن گوست رو به همراه یه کتاب راهنما گیر آوردم . بعد از خوندنش اقدام به بکاپ گیری کردم. ولی باز هم مشکل پیش اومد. هارد من تقریبا پره. نمیتونم زیاد ریسک کنم.
ضمنا دیویدی ریکاوری هم ندارم.