ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آیا برای استفاده از تابع date باید چیزی را import کرد ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت همه دوستان .

من یه ماژول دارم که توش یه خط کد زیر نوشته شده :
year (date
این برنامه تو سیستم خودم خوب کار میکنه . ولی وقتی برنامه رو تو یه سیستم دیگه اجرا میکنم erorr زیر رو میده :
cant find project or library
توی جاوا این مربوط میشه به این که باید قبلا کلاس مربوطه را import کنیم . ولی توی vb زیاد وارد نیستم .
ممنون از دوستانی که کمک میکنند .
نه ویبی import نداره.
روی کامپیوتر رفیقت vb نصب هست؟
اگه نیست باید برنامتو پکیج کنی بعد ببری.
بعد از مدتها که نبودم بلاخره بازم برگشتم
--------------------------------------------
اگه از توابع API استفاده کنی دیگه لازم به پکیج کردن برنامه هم نیست

البته اگه از کامپونتهایی هم استفاده کردی باشی که در سیستم دیگری

ثبت نشده باشه بازم این مشکل پیش می یاد
با سلام فكر كنم اين مشكل براي من هم قبلا اتفاق افتاده بود و دليلش هم تابع همنام تو يكي از كتابخانه ها بود كه من به پروژه اضافه كرده بودم ولي يادم نيست مربوط به اكسس بود اون كتابخونه يا چيز ديگه ولي اگه تو ليست اشيا بگردين دنبال تابع تاريخ حتما متوجه مي شين كه كدوم كتاب خونه هست
سلام
خوشبختانه مشکل من حل شد ولی متأسفانه دلیلشو نفهمیدم . فقط میگم چیکار کردم .امیدوارم دوستانی که تجربه دارند دلیلشو بگویند ما هم بفهمیم.
من اول رفتم تو Refrences و تیک همه را زدم . (خیلی کار سختی بود Whistle ) وقتی ok کردم یه پیغام خطا داد که من نخوندم و ok کردم . دوباره رفتم تو رفرنس دیدم بجز تقریبا 20 تیک اول ، تیک بقیه پاک شده و تیک نداره . برنامه را اجرا کردم و دیدم که اجرا شد .
من كه بهتون گفتم
اگه تو ليست توابع جستجو م كردين مي ديدين كه تابعي همنام وجود داره و با حذف اون كتابخونه مشكلتون حل ميشد