سلام دوستان
آی دی من رو یه شخص بی فرهنگ قفل کرده و الان هم من خیلی کارا با اون آیدی دارم ولی قفل .
میخواستم ببینم برنامه یا نرم افزاری هست که بشه خیلی سریع آیدی قفل شده رو باز کرد
اگه فقط قفل شده باشه ( يعني پسوردت رو عوض نكرده باشه ) مي توني ازطريق سايت ياهو وارد ايميلت بشي و پروتكشن رو غير فعال كني
سلام دوست عزيز
ميشه بيشتر توضيح بديد.
من نميتونم ميلمو چك كنم يعني نميشه
ولي ميدونم كه پسوردم هك نشده فكر كنم كه آيديم بلوك شده .به جز اين راه راه ديگه اي هم هست
صفحه پروفايل آيدی خودتون رو نگاه کنيد.
http://profiles.yahoo.com/IDshoma
اگه با اين پيغام رو به رو شديد آيدی شما دی اکتيو شده.
Sorry, the page you requested was not found.
Sorry, but the profile you are looking for is not currently available.
برای پس گرفتن آيدی هم بايد زنگ بزنی به شرکت ياهو! شايد اگه information آيدی تو بدی دوباره اکتيو کنند.
میتونی از برنامه های idunlocker هم استفاده کنی کارشون هم خارج کردن ایدیهای قفل شده هست یه سرچی تو گوگل بزن
crazyfull نوشته است:صفحه پروفايل آيدی خودتون رو نگاه کنيد.
http://profiles.yahoo.com/IDshoma
اگه با اين پيغام رو به رو شديد آيدی شما دی اکتيو شده.
Sorry, the page you requested was not found.
Sorry, but the profile you are looking for is not currently available.
برای پس گرفتن آيدی هم بايد زنگ بزنی به شرکت ياهو! شايد اگه information آيدی تو بدی دوباره اکتيو کنند.
بله دوست عزیز دقیقا همین پیغام رو میده.
حالا کاری یا ترفنئی بلدید که درست بشه . اطلاعات information رو یادم رفته . با نرم افزاری نمیشه این کار رو انجام داد
میهش یکی یه آیدی ان لوکر قوی بزار من هرچی گشتم پیدا نکردم
واقعا ممنون میشم
این از عهد دقیانوس برام مونده قبلا که کار میکرد نمیدونم حالا هم میکنه یا نه
دوست عزيز بااين برنامه نشد
دوست عزيز آيدی شما لوک نشده دی اکتيو شده و فکر نميکنم بشه برايش کاری کرد.
crazyfull نوشته است:دوست عزيز آيدی شما لوک نشده دی اکتيو شده و فکر نميکنم بشه برايش کاری کرد.
یک id وقتیdeactive میشه که حدود 3 ماه بهش سر نزنین ولی وقتی ادرس email مربوط به اون id رو باز میکنین پیغامی مبنی بر deactive بودنش میده و از شما میپرسه که ایا میخواهید این id رو فعال کنید یا نه که اگه ok کنید وارد میل باکستون میشید و id شمام باز میشه