ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری در مورد تایمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام خدمت همه اساتید
من مدت طولانی است که با vb6 برنامه مینویسم
حال سئوال من این است در مورد تایمر
متاصفانه در تایمری که در ای برنامه وجود دارد کمترین مقدار برای تعریفش در قسمت Interval یک میلی ثانیه هست
من می خواهم کمتر از این مقدار باشد آیا راهی دارد
حالا میگم که این نوع تایمر رو واسه چی می خواهم
من می خواهم مثلا تست اینکه آیا کلید مثلا f در کیبرد فشرده شده است یا خیر رو تست کنم و برای این کار نیاز به تایمری دارم که خیلی Interval کمتری رو بتونه بگیره
امیدوارم بتونم منظورم رو به طور کامل گفته باشم
شما میتونین بجای timer از یک threadبا priority بالا استفاده کنین
اگه میخواهید برنامهای برای کپچر کردن کلیدهای کیبورد با قابلیت بالا بنویسین بهتره از hook استفاده کنین
موفق باشید
همنونطور كه جناب لرد گفتن بايد از Hook استفاده كنيد. اصلا استفاده از تايمر براي اين كار نه منطقي هست و نه كارآمد ضمن اينكه سرعت برنامه رو هم به شدت پائين مياره.

شما مي تونيد از نمونه هاي متعددي از كي لاگرها كه در سايت وجود داره استفاده كنيد .
در ضمن این که تایمر ویبی عمرا بتونه به سرعت 1 میلی ثانیه برسه.
سلام بچه ها اگه ممکنه یه برنامه برام بزارین و بیشتر توضیح بدین خیلی مهمه برام
متشکرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
aminbrleevb نوشته است:سلام بچه ها اگه ممکنه یه برنامه برام بزارین و بیشتر توضیح بدین خیلی مهمه برام
متشکرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
لطفا از گزینه جستجو استفاده کنین نمونه کد تو سایت زیاد هست
با سلام خدمت رفقا
به خدا من کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم من می خواهم یه کی لاگر درست کنم اگه ممکنه کی لاگری رو که از هوک استفاده میکنه برام بزارین چون من چندین کی لاگر دارم که همشون از تایمر استفاده می کنن . کد هوک را نیز پیدا کردم ولی نمی دونم چرا وقتی هوک را با تابع GetAsyncKeyState استفاده می کنم جواب نمیده
خواهش میکنم یه برنامه ساده که بدون اینکه ست فوکوس روی فرم برنامه باشه بتونه اعمال کیبرد رو ذخیره کنه برام بزارین
باور کنین 2 روز گشتم ولی تو این ساین من هر چی گشتم اصلا کی لاگر ندیدم فقط تو سایت iranvig.com تعدادی کی لاگر دیدم که همشون از تایمر استفاده می کردند
درخواست اصلی من: استفاده از جایگزین خوب بجای تایمر که یا رویداد رو با سرعت بیشتری تکرار کنه که هوک رو بچه ها معرفی کردند و منم ازش استفاده کردم ولی با تابع GetAsyncKeyState جواب نمیده
کمکم کنینننننننننننننننننننن مرسی
بچه ها یکی به دادم برسه تو پسته قبلی گفتم
اگه ممکنه یه برنامه یا بزارین یا آدرس بدین من هر چی می گردم کی لاگر نمی بینم
رفقا من تعدادی کی لاگردیدم که همشون از تایمرد استفاده می کنن نه از هوک
لطفا آدرس بدین اونایی که از هوک استفاده می کنن
سلام بچه ها
چرا یکی به من کمک نمی کنه من نمی تونم برنامه ای رو که گفتم تواین سایت پیدا کنم رفقا خواهش میکنم
یه کی لاگر که از هوک استفاده کرده باشه
مرسی
اینم یه keyloger که با hook کار میکنه
http://rapidshare.com/files/104204845/SpyEx.rar.html
موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3