ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خاموش کردن مانیتور و . . .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
یه مقالهای بود که از سایت پرشین هکرز خدا بیامرز گرفته بودم که یه بابایی گفته بود یه دستور تو داس هست که محتویات یه پروسه رو خالی میکنه و بهد میشه با فرمان taskkill اون پروسه رو انداخت بیرون حتیاگه سیستمی هم باشه
در این مورد کسی چیزی میدونه یا دستورشو داره
(متاسفانه مقالشو گم کردم)
Iron_Fist نوشته است:اون کدی که اول گزاشتم رو امتحان کردم کار نداد
ولی یه تغییر جزیی توش دادم و امتحانش کردم و مثل ساعت کار می کنه
دوباره دانلود کنید
سلام.
کد قبلی رو منم چک کردم و کار نکرد. البته ازم خواست ویبی رو سیو کنم تا ببندتش. من کنسل کردم و سیستم خاموش نشد.
این کد بدون مکث ریست میکنه؟

میشه کلید کنترل رو خودمون فشرده کنیم و بعد شات دان کنیم؟ یعنی اگه این کارو بکنیم سریع خاموش میشه؟
من اون چیزی که شما می گی رو نمی دونم ولی این کد من مثل بچه آدم سیستم رو شات داون می کنه
سرعتش هم مثل سرعت شات داون معمولی هست
سلام.
من کدت رو تست کردم. کار این کاربر رو راه نمیندازه. ایشون میخواد بدون مکث سیستمش شات دان شه. برای این که متوجه بشی چی میگم یه بار کنترل رو نگه دار و سیستم رو شات دان کن. میبینی در 2 ثانیه سیستم خاموش میشه. کد شما با مکث شات دان میکنه. در واقع به حالت نرمال شات دان میکنه.
یه بار هم من درخواست یه api غیر از exitwindows برای شات دان کردن کرده بودم که اینو گذاشته بودی. شاید 2 سال پیش.
سلام
یک فایل exe تو سیستم 32 هست که برای خاموش کردن سیستم میشه با شل اجراش کرد نظر اساتید در این رابطه چیه اسم فایل هم shutdown.exe
این فایل هم یه خاموش کردن معمولی رو انجام میده. فکر نکنم کار دیگه ای بکنه.
نظر بقیه هم همینه
سلام . اقایون دست همتون درد نکنه این بنده خدا منظورم رو فهمید . ایول . کلی استفاده کردیم .

ajlajlajl نوشته است:یه برنامه همراه ویندوز mrt هست به اسم FastShutdown . اگه اونو ببینید دو تا کلید داره . restart , shutdown که به محظ زدن کلید ها سیستم در عرض 3 الی 4 سوت خاموش میشه.
مثل گرفتن کنترل و زدن گزینه shutdown از taskmanager. منظور godvb فکر کنم اینجورش باشه.
می گم حالا یه سوال. من که از کرک چیزی سرم نمیشه.
میشه از اون برنامه فهمید که چطوری اینکارو میکنه؟
بچه ها پیدا شد Wink
مختصر و مفید
راستی تو سورس کد کانستنت های دیگه هم هست برای رست و پاور آف
اونها رو هم خودتون چک کنید ببینید برای اونها هم کار می ده یا نه
من یه بار سیستم خاموش شد بسم بود Biggrin تا بالا اومد ربع ساعت طول کشید Laugh
موفق باشید
Iron_Fist دستت درد نکنه . خود خودش . میخواستم بپرسم اینو از کجا اوردی اگه منبعی داره بگو ماهم استفاده کنیم .
صفحه‌ها: 1 2 3