سلام . من یک نرم افزار میخوام که بتونم نرم افزارهای دیگه رو پرتابل کنم . من میخوام vb رو پرتابل کنم و بریزم روی فلش تا همیشه باهام باشه .
توی گوگل یه سرچی کن ببین پیدا می کنی یا نه
اگه هم هفته نامه کلیک رو خونده باشی فکر کنم یکی معرفی کرده بود البته مال سال پیشه و فکر کنم توی پاییز یا
زمستان بود
شما میتونین ببینین exe خروجیتون به چه فایلهایی وابسته هست اون فایلها رو در یک ریسورس قرار داده و به برنامه خود تون بچسبونین در کامپیوتر مقصد وجود فایلهای مورد نظر رو چک کنین در صورت عدم وجود فایلهای مورد نظر رو در مکانشون قرار بدید
موفق باشید
درسته yeketaz توی تابستون نوشته بودن اما من اونو گم کردم . اقایون من که هرچی سرچ کردم پیدا نشد هرجا بگین گشتم حتی توی danlod.com رفتم ولی پیداش نکردم اگه کسی پیدا کرد لینک دانلودشو بزاره تا استفاده کنیم .
میتونی بری تو سایت جام جم بخش زمیمه ها اونجا همه زمیمه ها هست میتونی download کنی و بخونی
داخل گوگل سرچ كن Mini VB يك پك كوچيك از تمام فايلهاي مورد نياز براي اجراي VB هست . من هميشه همراه پروه هام قرار مي دم.
خب اگه فقط vb پرتابل میخوای یه سرچ کن پیدا میشه.
من تنها vb رو نمی خوام بیشتر موقعه ها نرم افزارهای دیگه هم لازمم میشه . و حال و حوصله دانلود پرتابلشون رو ندارم .
برنامه thinstall هم فایلهای مربوط به .net رو به فایل exe میچسبونه تا رو هر سیستمی اجرا بشه