من مرتضی کیانی هستم دانش آموز سال دوم دبیرستان رشته ریاضی من تونستم یک برنامه بسازم که کمتر از یک ماه میتونی هر عددی مرسن یا اولی که بالای ده ملیون رقم باشه پیدا کنه خودم هم چند تا بالای ده ملیون پیدا کردم.الان هم موندم کجا ارائه بدم اینم شماره تماسم 09151989104 هتمن اینو هم میدونید که هر کی هر عدد بالاتر از این رو کشف و همین تور به بالا 120هزار دلار یا 100هزار دلار میدند
سلام
مطمئنی عدد شما بزرگترین عدد اول هست ؟
چون تا جایی که من شنیدم "بزرگترین عدد اول کشف شده برابر دو به توان ۳۲میلیون و ۵۸۲هزار و ۶۵۷منهای یک است"
میدونی این یعنی چند رقم ؟!
موفق باشی
(; بهتره اول نرم افزارت رو ثبت کنی بعد تو جشنواره خوارزمی شرکتش بدی
سلام .
از اينكه اينطوري رك و راست حرف مي زنم .( ...)
. يا شما نمي دوني عدد اول چيه .
. يا تعريف عدد اول عوض شده .
. يا نمي دونمي برنامه چيه !
يه خورده مثبت تر ..
به احتمال زياد شما از يه روش تصادفي براي بدست آوردن اعداد اول استفاده كرديد !
به هر حال اونو توي جشنواره خوارزمي شركت بديد .. حساب و كتابي كه داخلش نيست !
arashrj نوشته است:"بزرگترین عدد اول کشف شده برابر دو به توان ۳۲میلیون و ۵۸۲هزار و ۶۵۷منهای یک است"
میدونی این یعنی چند رقم ؟!
اگه درست گفته باشید میشه حدودا 9,774,798 رقم.
خب کمتر از ده میلون رقمه.
اول بگم که برای بدست آوردن بزرگترین عدد اول سیستمای ما با ویژوال بیسیک کافی نیست منم همسنه خودتم چند ماه پیشم به برنامه واسه این کار نوشتم . دوست داشتی یه نگاهی بهش بنداز چیز جالبی که داره اینه که وقتی برنامه رو اجرا میکنی و تا به یه عدد اول میرسی برنامه رو ببندی هر وقته دیگه باز کنیو تیک Start At Last Save رو بزنی از آخرین عدد اولی که بدست آورده شروع میکنه Save a Logam که همه ی عددارو Save میکنه روش کار نکردم واسه همین ممکنه این تیکش خیلی کارایی نداشته باشه کلا رو این برنامه 25 دقیقه وقت گذاشتم حجمش 5کیلو بایته 1 ثانیه هم طول نمی کشه که دانلود شه....
http://www.irshare.net/download.php?file...7a13e9c549