سلام با اجازه اي مديرت تالار
مي خواهم يك خبر خوب بدهم
و اون هم راه اندازي سايت اطلاع رساني و آموزش ويروس و انتي ويروس هاي ايراني است
شما در اين سايت پيدا مي كنيد .
1 - تالار
2 - اموزش ويروس نويسي
3 - آموزش و اناليز ويروس و كرم
4 - ترفند هايي براي ويروس نويسي
5 - كمي خنده
6 - برنامه هاي نوشته شده تيم
7 - فعلا سروس 25000 عدد ويروس
براي ديدن و عضويت در سايت به ادرس
wWw.IRVirus.Com مراجعه كنيد . در ضمن اين سايت مطلق به گروه خواصي نيست و فقط براي ارتقاع سطح شما كاربران عزيز تهيه شده است
با تشكر اي مديريت اين تالار
موفق باشيد ، حتما سايت خوب و بدرد بخوريه :wink:
خواهش ميكنم ! اين جور چيزا كه اجازه مجازه نمي خواد!
Face0fdie نوشته است:سلام با اجازه اي مديرت تالار
مي خواهم يك خبر خوب بدهم
و اون هم راه اندازي سايت اطلاع رساني و آموزش ويروس و انتي ويروس هاي ايراني است
شما در اين سايت پيدا مي كنيد .
1 - تالار
2 - اموزش ويروس نويسي
3 - آموزش و اناليز ويروس و كرم
4 - ترفند هايي براي ويروس نويسي
5 - كمي خنده
6 - برنامه هاي نوشته شده تيم
7 - فعلا سروس 25000 عدد ويروس
براي ديدن و عضويت در سايت به ادرس wWw.IRVirus.Com مراجعه كنيد . در ضمن اين سايت مطلق به گروه خواصي نيست و فقط براي ارتقاع سطح شما كاربران عزيز تهيه شده است
با تشكر اي مديريت اين تالار
جالبه .
ولی چرا تا چند روز پیش این سایت تعطیل بود .
سورس این 25000 عدد ویروس الان کجاست.
ما بریم گیر بیاریم . بیاییم ایرانویج یه حالی به بچه ها بدیم .
25000 تا ویروس !!!!!!!!!!!!!
منم تعجب کردم چون آقای حسینیان(fase0fdie) تو سایت irvirus نوشته بودن (نوشتن) : سلام دوستان تا زمانی که سایت به علت تغییر سرور و تعمیرات تعطیل است !!
arnh نوشته است:25000 تا ویروس !!!!!!!!!!!!!
پس کجاست این 25000 تا ویروس
زيرخاكي در ميارين تاريخ پست طرف مال 2004 هست
ashkan نوشته است:زيرخاكي در ميارين تاريخ پست طرف مال 2004 هست
هیچی .
بعضی ادعاهای زیرخاکی می کنن .
توش می چپن.
25000 تا ویروس!!!!!!!!!!
عجب ادعایی .
اولا که بد نبود شما یه کمی در مورد irvirus و کارهاش خبردار میشدی بعد پست می دادی
بعد هم 25000 تا کد +آموزش های تیم و tut های کم یاب و بدرد بخور زیادی تو بخش دانلود سایت بود که الان چون هاست بخش دانلود قرار دادش تموم شده در دسترس نیست اما ایشالله که به زودی دوباره میاد تا بعضی ها فکر نکنن یه شبه میشه ره 100 سال رو برن و اینقدر معرفت داشته باشن که قبول کنن تو همه چی نمیشه بهترین بود ایران ویج هم خوبه و من هم بچه هاش و ادمینش رو قبول دارم اما تو کاری که تازه شروع می کنید بی خودی سیع نکنید قدیمی ها رو هم خراب کنید
_HoseiN_ نوشته است:اولا که بد نبود شما یه کمی در مورد irvirus و کارهاش خبردار میشدی بعد پست می دادی
... تا بعضی ها فکر نکنن یه شبه میشه ره 100 سال رو برن و اینقدر معرفت داشته باشن که قبول کنن تو همه چی نمیشه بهترین بود ایران ویج هم خوبه و من هم بچه هاش و ادمینش رو قبول دارم اما تو کاری که تازه شروع می کنید بی خودی سیع نکنید قدیمی ها رو هم خراب کنید
اولا که اختیار دارید ما همیشه به بزرگتر ها و قدیمی تر ها احترام می زاریم و خاک زیر پاشون هم هستیم
دوما تو مرام ما خراب کردن و کوبیدن دیگران نیست
اما وقتی از شما میاند و تبلیغ می کنند برای سایتتون انتظار داشته باشید که وقتی یه آدم بی تجربه ای مثل من وارد اون سایت شد حداقل گفته ها در تبلیغ با اونچه که می بینم جور در بیاد
ما در ایران ویج برای اونچه که به دیگران یاد میدیم هیچ انتظاری ازشون نداریم
در اون مورد "یک شبه معروف شدن" هم اگر بشه که میشه. ایران ویج استعداد ها و توانایی هایی داره که حالا معلوم میشه چی ازشون برمیاد
حداقلش اینه که بچه های ایران ویج دوره های شما در irvirus رو ندیدند اما مطمعن باشید تجربه شون در کدنویسی بسی بیشتر از BadWare نویس هاست (البته برای ساختن نه خراب کردن)
جواد جان حرف آخر رو زد.
بهتره دیگه اینجاها بحث های در مورد irvirus نباشه .
البته اگه با نبودن این بحث ها مشکلی پیش نیاد !
امیدوارم که دوستان ناراحت نشده باشند.
از بچه های irvirus هم خواهش می کنم اگه کمکی در اینجا از دستشون بر می آید . انجام بدن . چون هدف ایرانی آباد و سربلنده .(غیر از اینه ؟)
و اینجا و اونجا نداره .