ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام . نمیدونم اسم این تاپیک رو درست انتخاب کردم یا نه ؟
بالاخره . سوال من اینه :
توی نارسیس یک ویرایشگر مثل نوت پد داره . فایل ها شو با پسوند (فکر کنم nrf) ذخیره میکنه و وقتی که بخوایین بازش کنین با همون ویرایشگر باز میشه و فایل های با این پسوند دارای ایکون خاص خودشون هستن . حالا منم دارم یک mp3 player مینویسم و فقط همین جاشو موندم . توی این کار . جفت jetaudio کاربر لیست اهنگاشو میتونه ذخیره میکنه . حالا منم میخوام این کار رو بکنم تا طرف بتونه اونو ویرایش کنه . At
خب عملا مشکلتون چیه؟
ذخیره کردن؟
نسبت دادن یه فایل به برنامه تون؟
خوندن فایل؟
اینا چه ربتی داشت به nrf?
سلام .
دادا nrf یک مثال واسه متوجه شدن و رسوندن مطلب هست . (حالا نمیدونم پسوندشو درست گفتم یا نه)
مشکل من نسبت دادن فایل به برنامم .
چشم دادا.
توی HKEY_CLASSES_ROOT یه کلید به اسم پسوندی که میخوای میسازی مثلا nrf.
مقدارشو میگذاری اسم یه کلید دیگه مثلا godvb.nrf (کاملا دلخواه)
توی همین HKEY_CLASSES_ROOT یه کلید به اسم مقدار کلید قبلی میسازی یعنی همون godvb.nrf
مقدار این کلید رو میگذاری عنوانی که میخوای ویندوز نشون میده مثلا GodVB NRF File
توی این کلید یه کلید دیگه میسازی به اسم shell
توی shell یه کلید میسازی به اسم open
توی open یه کلید میسازی به اسم command
مقدار commandرو میگذاری دستوری که میخوای مثلا :
C:\Program Files\godvbplayer\gvplayer.exe %1
که %1 هم اسم فایله.
تمام.
اضافات:

اگه میخوای آیکون براش مشخص کنی توی کلید godvb.nrf یه کلید میسازی به اسم DefaultIcon و مقدارشو آدرس آیکونی که میخوای رو فایل بیفته میدی.آیکون میتونه از یه فایل dll هم باشه مثلا:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\vb6.exe,8

اگه میخوای توی منوی راست کلیک دستورایی مثل print یا edit هم باشه توی کلید shell کلیدی به اسم همون edit یا print اضافه میکنی. توش یه کلید میسازی به اسم command و مقدارش رو دستور مورد نظر.

برای مثال میتونی به کلید ini. رو ببینی که به کلید inifile اشاره میکنه (اگه برنامه خاصی دستکاریش نکرده باشه) و یا کلید bas. که به کلید visualbasic.module اشاره میکنه. محتویاتشون رو بررسی کن میفهمی قضضیه رو.
ajlajlajl نوشته است:چشم دادا.
توی HKEY_CLASSES_ROOT یه کلید به اسم پسوندی که میخوای میسازی مثلا nrf.
مقدارشو میگذاری اسم یه کلید دیگه مثلا godvb.nrf (کاملا دلخواه)
توی همین HKEY_CLASSES_ROOT یه کلید به اسم مقدار کلید قبلی میسازی یعنی همون godvb.nrf
مقدار این کلید رو میگذاری عنوانی که میخوای ویندوز نشون میده مثلا GodVB NRF File
توی این کلید یه کلید دیگه میسازی به اسم shell
توی shell یه کلید میسازی به اسم open
توی open یه کلید میسازی به اسم command
که %1 هم اسم فایله.
تمام.
اضافات:

اگه میخوای آیکون براش مشخص کنی توی کلید godvb.nrf یه کلید میسازی به اسم DefaultIcon و مقدارشو آدرس آیکونی که میخوای رو فایل بیفته میدی.آیکون میتونه از یه فایل dll هم باشه مثلا:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\vb6.exe,8

اگه میخوای توی منوی راست کلیک دستورایی مثل print یا edit هم باشه توی کلید shell کلیدی به اسم همون edit یا print اضافه میکنی. توش یه کلید میسازی به اسم command و مقدارش رو دستور مورد نظر.

برای مثال میتونی به کلید ini. رو ببینی که به کلید inifile اشاره میکنه (اگه برنامه خاصی دستکاریش نکرده باشه) و یا کلید bas. که به کلید visualbasic.module اشاره میکنه. محتویاتشون رو بررسی کن میفهمی قضضیه رو.
سلام.کارهایی که گفتین انجام دادم ولی فرمت دلخواهم درست نشد.سورس برنامه ام رو میذارم شاید تو کدنویسی مشکلی باشه.کدهاش توی form_load است.در ضمن اگه ممکنه یک مثال برای ساخت یک فرمت در رجیستری بزنید.
سلام . رضا جان مطلب رو نکته به نکته و درست بخون .
ajlajlajl نوشته است:توی HKEY_CLASSES_ROOT یه کلید به اسم پسوندی که میخوای میسازی مثلا nrf.
ولی شما یک کلید به اسم reza ساختین نه .reza Amaze بعد

ajlajlajl نوشته است:مقدارشو میگذاری اسم یه کلید دیگه مثلا godvb.nrf (کاملا دلخواه)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

منظور مقدار درون متغییر (Default) اون کلید هستش هست . هروقت که گفتن متغییری بساز اون موقع بساز . الکی چیزی اضافه نکن . بعد مقدار درون متغییر ها رو هم درست بدی . البته این کا رو که کردی همونجا در جا درست نمیشه . من ذروی یک ویندوز امتحان کردم و احتیاج به reboot داشت . همیشه مطالب رو درست بخون . عجله ای کارنکن ، عجله کار شیطونه . Wink