ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک کسپر رو میخوام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .
من کلید کسپر رو دارم ولی 13 روزه هستش . کراکر های عزیز اگه کاری میتونین بکنین از ما دریغ نکنین به ما هم بدین الان من اپدیتم غیر فعاله .
لطفا ورژن رو کامل بنویسین
شرمنده یادم رفت . ورژن 7
همان طورمطلع هستيد برای کرک کردن آنتی ویروس معروف Kaspersky معمولا از لایسنس استفاده میشود که یا باید از طریق شرکت خریداری شود و یا اینکه توسط هکرها ساخته شود تا در اختيار عموم قرار گيرد و از این آنتی ویروس استفاده کنیم و مشکل آپدیت و Blacklist نداشته باشیم.
در صورت نداشتن لایسنس مجبور هستیم که برنامه رو بصورت Trial یا همان آزمایشی استفاده کنیم که حداکثر تا 30 روز قابل استفاده است .
برنامه ای که معرفی مي کنم عملكردش بدين صورت است كه وقتی شما آنتی ویروس رو بصورت Trial یا آزمایشی استفاده کردید و زمان 30 روزه شما به اتمام رسید ، با اجراي این برنامه مجددا زمان شما صفر (Reset) مي گردد و مي توانيد یکماه دیگر از اين آنتي ويروس استفاده کنید .
البته باید هر یکماه یکبار اینکار را انجام دهيد که کمتر از 30 ثانیه زمان مي برد اما موثر ترين راه است هنگامي كه لایسنس های جدید و معتبر را در اختيار نداريد .

طريقه استفاده از نرم افزار :
1 - ابتدا بر رویه آیکون آنتی ویروس کاسپراسکای واقع در نوار Task MAnager (کنار ساعت ویندوز) کلیک راست کرده و سپس گزینه exit را انتخاب کنید .

2- نرم افزار رو باز کنید و روی Reset Trial کلیک کنید تا مدت زمان 30 روزه شما ریست شود .

3- آنتی ویروس را اجرا كرده و در قسمت Activation ابتدا روی Delete Key کلیک کرده تا لایسنس قبلی پاک شود و سپس Yes را انتخاب کنید .

4- سپس در همان قسمت Activation روی Install Key کلیک کنید و گزینه دوم یعنی Activate Terial Version را انتخاب کرده به اینترنت وصل شوید و Next را بزنید .

حال از آنتی ویروس خود لذت ببرید .

دانلود

برچسب ها : كرك آنتي ويروس Kaspersky ، رجيستر كردن Kaspersky ، كرك كاسپراسكاي ، Reset Trial ، Activation Code