سلام . جون من فقط نگین برو توی سایت بگرد . چون فقط یکی هست اون هم یا فایل رس کار کرده . من میخوام همین exe سازی ویروس میکر ها رو بدونم چجوریه . اگه کسی میدونه بگه اگه کسی هم نمیخواد بگه . جون من کسایی که اختیارشو دارن بزن همین تاپیک رو پاک کنن . دیگه خیال من راحت شه .
خوب عزيز من اگه از رسورس استفاده نكني پس حتما مي خواي از كامپايلر استفاده كني!!
آقای دیدی سلام
من کارتون اشتم
میتونید آیدیتون بدید
اونیکه من پیدا کردم مال Toxic بود . فکر کنم اون رسورسی که میگم داشته مخصوص ساخت exe بود نه ؟ یعنی فقط فایل exe رو میسازه و هیچ کار دیگه ایی نمیکنه و در هر جای دیگه ای میشه استفاده کرد.
هرچی میگم یکی اموزشی این فایل ها رو بهم بدن هیچکی چیزی نمیگه توی ebook ها هم زدم . بعد این قضیه کامپایلر چیه ؟
دوست عزيز
كار با ريسورس بسيار ساده است. شما ابتدا فايل سرور رو كامپايل كرده و سپس داخل ويروس ميكر به صورت ريسورس اضافه مي كنيد و در هنگام ساخت سرور اون رو از ريسورس استخراج كرده و تغييراتي مانند آدرس ايميل يا آپشنهاي سرور رو در پروپرتي پيج سرور ذخيره و در نهايت اون رو ذخيره مي كنيد.
داخل انجمن ويژوال بيسيك تاپيكهاي زيادي در مورد ساخت اديت سرور و ويروس ميكر وجود داره. كافيه داخل اين انجمن رو نگاه كني ( پيشنهاد مي كنم به جاي سرچ كردن ،صفحه به صفحه تمام تاپيك ها رو به ترتيب تاريخ نگاه كني )
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=5914
كامپايلر همون برنامه اي هست كه زماني مه از داخل ويژوال بيسيك بر روي كامپايل كليك مي كنيد برنامه شما رو به فايل اگزه تبديل مي كنه و شما براي اديت سرورتون يا بايد از ريسورس استفاده كنيد يا كدهاي برنامه رو با كامپايلر VB كامپايل كنيد كه همونطور كه ملاحظه مي كنيد اصلا منطقي نيست.
سلام .
خداییش دست همه بروبچ ایران ویج درد نکنه . با این همه فعالیت شون .این اولین فرومی که دیدم درست حسابی جوابت رو بدن . جاهای دیگه میگن ویروس نویسی خلاف شرع یاد نمی دیم .
سلام.
راست میگن.
اصلا هدفت از نوشتن این ویروس چیه؟
1- کمک به خلق الله؟
2- بالا بردن سطح علمی جامعه؟
3- ایجاد انگیزه برای آپدیت شدن آنتی ویروس ها؟
4- همه موارد؟
پیمان جان به نظر من بهتره که بزاریم همه افراد این قضیا رو تجربه کنن
تا اینکه بخواییم براشون تصیمیم گیری کنیم .
Iron_Fist نوشته است:پیمان جان به نظر من بهتره که بزاریم همه افراد این قضیا رو تجربه کنن
تا اینکه بخواییم براشون تصیمیم گیری کنیم .
سلام.
البته من خودم همیشه جواب این سوالات رو میدم (اگه بلد باشم). ولی ویروس نویسی بد جوری مد شده. هر کی 2 خط کد نویسی یاد میگیره میره سراغ نوشتن ویروس و کرم و ... . نمیگم کاربران رو مجبور به انجام کاری کنیم. ولی باید فرهنگ سازی کنیم تا این مساله جا بیفته و کاربران استفاده مثبت از دانششون کنن (یکی باید به خودم بگه).
Payman62 نوشته است:... ولی ویروس نویسی بد جوری مد شده. هر کی 2 خط کد نویسی یاد میگیره میره سراغ نوشتن ویروس و کرم و ... . نمیگم کاربران رو مجبور به انجام کاری کنیم. ولی باید فرهنگ سازی کنیم تا این مساله جا بیفته و کاربران استفاده مثبت از دانششون کنن ...
سلام
آقا پیمان من هم با نظر شما موافقم. اما اینکه هر کس 2 خط کدنویسی یاد میگیره میره سراخ نوشتن ویروس به این علت است که ما به ویروس نویس ها با دیده احترام و تکریم نگاه می کنیم. اگر من و شما ویروس نویس را تشویق نکیم و به او به به و چه چه نگوئیم، اگر او را بخاطر کارش سرزنش کنیم، آنگاه افراد سراغ ویروس نویسی نخواهند رفت.
البته این نظر شخصی منه، امیدوارم دوستان ناراحت نشوند.
از همه دوستان خواهشمندم که اطلاعات درست بدن!!!!!!!!!!
من شخصا هدفم از برنامه نویسی 60 درصد بدافزار و 40 درصد بقیه کارها بود و روی این کار بسیار حساسم و آقا پیمان
گفتن که هرکی 2 خط برنامه نویسی بلده ویروس و کرم و ... نویس می شه
اولا کسی با کمی دانش برنامه نویسی شبه ویروسم نمی تونه بنویسه چه برسه به ویروس و تازه ویروس نویساشم
وقتی حرفه ای شدن کرم می نویسن. درست که از دید انفورماتیک کرم نوعی ویروسه ولی ویروسی که ما منظورمونه
زمین تا آسمون با کرم فرق داره