سلام.
حتما این pm sender های یاهو رو دیدید. که آیدی لاگین میکنن و میشه به وسیله اونا برای دیگران پیغام فرستاد. من داشتم امروز با یکی از این برنامه ها ور میرفتم دیدم محدودیت در ارسال پیغام داره. مثلا حجم پیغام ارسالی باید زیر 2 کیلو بایت باشه. کسی میدونه دلیلش چیه؟ خودم فکر میکنم یاهو برای این که جلوی بوتر ها رو بگیره این محدودیت رو گذاشته.
حالا کسی راهی بلده تا بشه پیغام با حجم بالاتری فرستاد؟ یعنی چطور میشه این محدودیت در حجم پیغام ارسالی رو برداشت؟
سلام پیمان جان
نظرم میاد و milw0rm یه exploit واسه این کار دیدم
(باهاش میشد طرف رو از یاهو انداخت بیرون)
سلام.
البته من نمیخوام بوتر بنویسم. من میخوام این محدودیت در ارسال پیغام رو بردارم. بتونم بیشتر از 2 کیلو بایت پیغام ارسال کنم. امکانش هست؟
گاهی اوقات میام یه متن طولانی سند تو آل کنم میبینم نصفش سند نمیشه. حالا میخوام این محدودیت رو بردارم.
نميشه محدوديت رو برداشت.
وقتی شما يک پی ام رو به طرف مقابل ميفرستيد از فيلتر سرو ياهو عبور ميکنه که اگه تعداده کاراکتر ها بيشتر از حالت معمول باشه اصلاً هيچ پی امی فرستاده نميشه.
بهتره یه نگاهی به پروتکلش بندازی میتونی مستندات خوبی تو ویکیپدیا پیدا کنی
lord_viper نوشته است:بهتره یه نگاهی به پروتکلش بندازی میتونی مستندات خوبی تو ویکیپدیا پیدا کنی
سلام.
چیزه پیچیده ای نیست. وینساک خودمونه. یه پورت باز میکنه و با Tcp کار میکنه.
اصلا امکانش هست یا نه. آخه خود منم بعید میدونم بشه این محدودیت رو برداشت. گفتم شاید کسی راهی ترفندی بلد باشه.
سلام پیمان جان
یک چیزی به ذهنم رسید گفتم شاید به دردت بخوره
ببین میتونی متنهات رو تیکه تیکه کنی و پشت سرهم بفرستی البته جمله بندیت رو رعایت کن تا به نظر بیاد همه رو پشت سر هم فرستادی
m_vb66 نوشته است:سلام پیمان جان
یک چیزی به ذهنم رسید گفتم شاید به دردت بخوره
ببین میتونی متنهات رو تیکه تیکه کنی و پشت سرهم بفرستی البته جمله بندیت رو رعایت کن تا به نظر بیاد همه رو پشت سر هم فرستادی
سلام.
ممنون از راهنماییت. ولی این راه آخره. قبلا همین کار رو میکردم. ولی حالا میخوام این مشکل رو به صورت حرفه ای حل کنم.
من تو یه برنامه روم لاگر دیدم که یه چیزی شبیه همین چیزی که شما میخواین انجام میداد مثلا آخرین تعداد فرستادن شکلک به روم 15 شکلکه ولی اون برنامه 30 /40 تا شکلک رو سند میکرد و فکر میکنم که چنین کاری که شما میخواین انجام پذیر هست
سلام.
خوب چطور؟
البته قضیه روم با پی ام یاهو فرق داره. این جا چون از فیلتر یاهو رد میشه من امید چندانی ندارم به نتیجه برسم.
اصلاً امکان پذير نيست.
If Len(PMSend) < 100 Then
پی ام فرستاده بشه
End If
100 مقدار فرضی هست.