۰۱-دى-۱۳۸۳, ۱۸:۳۷:۲۷
۰۱-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۴۹:۴۹
سلا م عزيز
يه نگاهي به اين api بكن capcreatecapturewindows و همچنين برنامه پردازش تصوير من تو ايرنويج عزيز .
يه نگاهي به اين api بكن capcreatecapturewindows و همچنين برنامه پردازش تصوير من تو ايرنويج عزيز .
۰۲-دى-۱۳۸۳, ۰۱:۱۷:۰۸
فقط اپي اي شو مي خوام يا اگه دستوري باشه كه اسكنرو بشناسه و رجيستر شودنشو تشخيص بده ولي مرسي اينو امتحان مي كنم :wink:
۰۲-دى-۱۳۸۳, ۰۱:۱۹:۵۶
فقط اپي اي شو مي خوام يا اگه دستوري باشه كه اسكنرو بشناسه و رجيستر شودنشو تشخيص بده ولي مرسي اينو امتحان مي كنم :wink:
۰۲-دى-۱۳۸۳, ۱۸:۵۷:۰۱
سلام عزيز
پس دقيقن همينه . البته چند تا ديگم ا پي اي داره كه تو msdn كامل گفته مشكلي داشتي بگو تا سورسشو برات بفرستم . اسكنر و وب كم يجور شناخته ميشن تو ويندوز .
پس دقيقن همينه . البته چند تا ديگم ا پي اي داره كه تو msdn كامل گفته مشكلي داشتي بگو تا سورسشو برات بفرستم . اسكنر و وب كم يجور شناخته ميشن تو ويندوز .
۰۲-دى-۱۳۸۳, ۲۳:۲۴:۴۰
behzad جون اگه يه سورس بذاري ما هم استفاده كنيم خيلي ممنون ميشم :)
۰۳-دى-۱۳۸۳, ۲۳:۴۹:۳۰
دوست گرامي avdavan سلام به نظر بنده شما مي توانيد دو کار انجام بدهيد
1- استفاده از ابزار کنترل مولتي مديا که اسکنر را هم مي شناسد
2-بعد از نصب اسکنر در سيستم خود در درايوي که ويندوز و برنامه اسکنر را نصب کرديد به دنبال فايل هاي ocxيا کامپونت به وسيله سرچ بگرديد واز آنها در وي بي استفاده کنيد
حتما نتيجه کار را برايم بنويسيد
با تشکر
ايران 110[/list]
1- استفاده از ابزار کنترل مولتي مديا که اسکنر را هم مي شناسد
2-بعد از نصب اسکنر در سيستم خود در درايوي که ويندوز و برنامه اسکنر را نصب کرديد به دنبال فايل هاي ocxيا کامپونت به وسيله سرچ بگرديد واز آنها در وي بي استفاده کنيد
حتما نتيجه کار را برايم بنويسيد
با تشکر
ايران 110[/list]
۰۵-دى-۱۳۸۳, ۰۱:۲۸:۲۳
نبودش يعني من پيدا نكردم
بعدش آقاي ايران من اينو براي يه Application مي خوام كه من فقط بايد بتونم از اسكنر بخونم
تو بانك بنويسم به نظر من يك اينتر ابت باشه كه بشه فعال كرد و خوند و خروجي گرفت
يا اگه يه تابع با اي پي ايم باشه كه چه بهتر
يا به قول شما يه كامپوننت
ولي در كل يه چيز روتيني باشه كه 100٪ عمل كنه
مرسي ممنون
بعدش آقاي ايران من اينو براي يه Application مي خوام كه من فقط بايد بتونم از اسكنر بخونم
تو بانك بنويسم به نظر من يك اينتر ابت باشه كه بشه فعال كرد و خوند و خروجي گرفت
يا اگه يه تابع با اي پي ايم باشه كه چه بهتر
يا به قول شما يه كامپوننت
ولي در كل يه چيز روتيني باشه كه 100٪ عمل كنه
مرسي ممنون
۰۸-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۵۷:۵۸
ببين اين كمكت ميكنه --> http://iranvig.com/modules.php?name=News...le&sid=629