ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرق اساسی بین وبی و وبی دات نت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان

یه سوال فرق اساسی وبی و وبی دات نت چیه ؟

آیا کد نویسیشون هم با هم فرق می کنه ؟

بنده هیچ آشنای با وبی دات نت ندارم . فقط با وبی دارم کار می کنم اونم مقدماتی

با تشکر
یکی از تفاوتها:
فایل های اجرایی تولید شده توسط وی بی کاملا به زبان ماشین ترجمه نمی شوند و به طور معمول از توابع API به طور مستقیم استفاده نمی کنند،کلیه کارهای اصلی از قبیل مقایسه ها، انتصابها، عملیات منطقی، فراخوانی توابع و ... در این فایلها توسط توابع کتابخانه ای MSVBVM انجام می شوند.
در حقیقت فایل های اجرایی تولید شده حاوی حجم اندکی کد ماشین بعلاوه فراخوانی های متعددی از فایلMsvbvmXX.dll هستند. به همین دلیل حجم فایل های اجرایی تولید شده بسیار کوچک بوده و از سرعت پائینی برخوردار هستند.

در دات نت:
اینجا نیز کدها به زبان ماشین ترجمه نمی شوند بلکه به یک زبان واسط بنام IL ترجمه شده و توابع موجود در کتابخانه های دات نت فریم ورک طی مراحلی آنها را به دستورات قابل اجرا توسط ماشین تبدیل می کنند. همین امر باعث شده که فایل های اجرایی تولید شده توسط این زبان ها بسیار کند بوده و منابع سیستم را با سرعت بالایی مصرف کنند.

یک فرق دیگر:
بر خلاف وی بی، دات نت کاملا شیء گراست.
در حالت کلی می توان گفت ویژال بیسیک دات نت نسخه جدیدی از وی بی است که نحو آن زیباتر می باشد.
البته این گوشه ای کوچک از تفاوت ها بود.
موفق باشی
در كل vb6 نتونست روياهاي همه را تبديل به حقيقت كنه. ته vb6 = هيچ . زياد پي Vb6 رو نگير كه اگه اسيرش بشي دل كندن از اون برات آسون نيست.آدمو تنبل بار مياره.به نظر من اگه سيستمت XP يا Vista هستش معلومه كه آدمه نسبتا به روزي هستي پس بي خيال VB6 شو.دات نت خيلي شيرين تره.منظورم اينه 6 vb يعني ويندوز 98.اگه به 98 خيلي علاقه داري همون پي vb6 را بگير.اما اگه نه معلومه كه به زيبايي و كارايي 98 قانع نيستي پس به vb6 هم قانع نباش.ويبي را فقط براي الگوريتم و ... ياد بگير و بعد فوري برو يا سراغ vb.net و يا سراغ دلفي كه من خودم دلفي رو بيشتر مي پسندم.
البته خيلي عذر مي خوام اينايي كه گفتم فرقشون نبود.اما خدا رو چه ديدي شايد يكي اين مطلبو خوند و به نفعش شد.نرم افزار هايPartition Magic، Winrar ، Guitar Pro ، Gold Wave از جمله نرم افزار هايي هستند كه در نوع خود بهترين هستند و با دلفي نوشته شده اند.
کد نویسی این دو زبان هم با هم فرق می کنه. VB.NET کاملاً شی گراست ولی VB6 تا حدودی شی گراست، هر چند که VB.NET دست کسی رو برای برنامه های غیر شی گرا نبسته و شما می تونین حتی با VB.NET بازی هم بنویسی ولی خب همه بهت می خندن!!!!
نقل قول: زياد پي Vb6 رو نگير كه اگه اسيرش بشي
اینو منم قبول دارم که ویبی 6 واقعا آدمو معتاد می کنه

چون واقعا خاکیه و برنامه نویسی رو بسیار راحت می کنه

مثلا من چند روز پیش داشتم یه برنامه دفتر تلفن توی ویژوال سی ++ می نوشتم

واقعا فهمیدم چقدر زبون پاستوریزه ای و حالم گرفته شد برنامه رو پاک کردم
---------------------------------------------------------------------------------
به نظر من تنها زبونی که می تونم همراه از وی بی کار کنم همین دلفیه.

البته با باحالی وی بی در کدنویسی نیست ولی بهتره از بقیه زبونهاست

---------------------------------------------------------------------------------
کسایی که با وی بی 6 کار کردن زیاد نباید نگران وی بی دات نت باشن چون

اگه حرفه ای باشن فقط کافیه یه کتاب حرفه ای وی بی دات نت بگیرن خیلی

هم راحت یاد می گیرن

تازه خود وی بی دات نت ابزاری داره که می شه تا حدودی کدهایی که توی دات نت بلد نیستید رو

از ویبی 6 به دات نت تبدیل کنه
yeketaz نوشته است:اینو منم قبول دارم که ویبی 6 واقعا آدمو معتاد می کنه

چون واقعا خاکیه و برنامه نویسی رو بسیار راحت می کنه

من الان يه مدته دارم با دات نت كار ميكنم. فكر نكنم اعتياد آور تر و راحت تر از اون زبون ديگه اي باشه.
الان اگه بخوام با ويبي6 چارخط كد بنويسم ديوونه ميشم.
مني كه از C# زياد خوشم نميومد. به خاطر محيط دات نت و راحتي كار با اون الان خيلي راحت با C#.NET هم كار ميكنم.
وی بی دات نت بدرد کارای خوب و مثبت و به قول معروف پاستوریزه می خوره

و مشکل دیگر این است که هنوز خیلی ویندوزهای قدیمی تر از ویستا دارند یعنی ابزار های نت روی کامپیوتر آنها نصب نیست
yeketaz جان اینی که گفتی مشکل نیست
چون وقتی می خواد روی ویندوز های قدیمی نصب بشه می تونی بهش بگی که .net رو هم نصب کنه
خوب واسه همین به درد برنامه های کاربردی می خوره

اگه بخوایم بدافزار بنویسیم چی ؟
اصلاً مناسب نیست، البته از این نظر که می تونی باهاش قربانی رو گول بزنی خوبه، ولی واقعیت امر اینه که VB6 برای بدافزار نویسی خیلی بهتره!!!
تو .net اومدن توابع مربوط به api و یه سری موارد مورد نیاز برای انجام کارها یه چیزهایی که مربوط به ملیت خاصی هست (تقویم شمسی قمری و حتی تایوانی) رو کپسوله کردن و یه صورت کلاسهایی پیاده سازی کردن
که باعث میشن برنامه نویس تنبل بشه همش دنبال چیزهای اماده باشه ولی خوبیش اینه که ایجاد یک برنامه مدت زمان کمتری برداره ولی .net مشکلاتی و محدودیتهایی رو که vb داشت دیگه نداره و دست برنامه نویس خیلی باز تره
صفحه‌ها: 1 2