سلام
باتوجه به اینکه بسیاری از دوستان علاقه مند به ساخت یک دیکشنری بودند ، سورس دیکشنری رویال (انگلیسی به فارسی) به همراه دیتابیس را برای دانلود در این تاپیک قرار دادم.
ویژگیها:
• دیتابیس غنی (با 50129 لغت و فرمت اکسس)
• قابلیت خواندن محتویات کلیپ بورد (شکارچی لغت)
• نمایش ترجمه (کپی شده در حافظه) در کنار ساعت بصورت بالون
• قابلیت تلفظ
و...
تصویری از محیط برنامه:
اميدوارم كه دوستان با ايجاد تغييرات مناسب در پيشرفت اين پروژه تلاش كنند.
دانلود [حجم 1618 کیلوبایت]
این برنامه به نظرم چیز خیلی خوبیه واسه بخش گروهی، بچه ها چه نظری دارن؟
سلام جالبه قسمت واژه ها رو اگه comboboxبگزاری و محتویات یافته ها رو بعنوان ithem های اون قرار بدی هم خیلی خوب میشه و یه hotkey هم براش تعریف کن
نظرات من:
براي نمايش ترجمه در بالون بايد کلمه رو Trim کنه (شما روی کلمه Royal که یک Space آخرش باشه Ctrl+C بزن ببین چی میشه)
براي شکار لغت بايد صفحه کليد رو بخونه نه کليپ بورد رو (چون اگر همون اصطلاح قبلی رو کپی بگیرید با توجه به تکراری بودن محتویات کلیپبورد، دیگه جواب نمیده).
اجرا با سوئیچ -t فقط از طریق خط فرمان و BatchFile امکان پذیره که این امکان باید حذف بشه و بجاش قرار گرفتن برنامه تو StartUp اضافه بشه (اجرا از StartUp با همون حالتی که سوئیچ -t داره عالیه منظورم اجرا بصورت Minimize شده میباشد).
فرم باید Resizable باشه و کنترل ها موقعیت خودشون رو با سایز فرم تنظیم کنند (لازمه که با بزرگ شدن فرم اون ListBox و همچنین جعبه متن نمایش ترجمه بزرگتر بشه)
تنظیم فونت امکانات خیلی خوبیه ولی اگه نمی خواید برنامه شلوغ بشه فقط تنظیم سایز فونت رو اضافه کنید.
اون فایل manifest رو هم توی فایل Resource برنامه بذارید خیلی بهتره.
نکات جالب توجه نرم افزار (به نظر من):
ظاهر ساده
نمایش ترجمه همراه با Icon برنامه در بالون (از شر Babylon که بالا میاد و باید ببندیمش خلاص شدیم)
استفاده از Icon با کیفیت بالا تو VB (حتما از این قطعه کد تو برنامه هامون استفاده خواهیم کرد)
استفاده از امکان Speech
در مورد گروهی بودن پروژه:
من نمی تونم تو کدنویسی کمکی کنم چون هنوز خیلی چیزا هستند که باید یاد بگیرم.
ببخشید طولانی شد ولی برای بهبود برنامه های خودم هم به همین طریق عمل می کنم. یعنی بعنوان کاربر (نه برنامه نویس) باهاش کار می کنم تا به ضعفاش پی ببرم.
راستی یه سؤال: آیا DAO3.6 این خاصیت رو به برنامه میده که بشه با بانک های Access2003 ارتباط برقرار کرد؟
سلام
از همه نظراتی که دادید ممنونم.
امیدوارم بتونم در نسخه های بعدی ، تمام این پیشنهادات رو در برنامه قرار بدم.
بهتره لینک هارو با ShellExecute اجرا کنید چون فرمان Shell بالاجبار لینک رو با IE باز میکنه ولی ShellExecute با مرورگر پیشفرض لینک رو باز می کنه.
یک HotKey برای بالا اومدن برنامه لازمه چون بعضی مواقع نمیشه یک متن رو با Ctrl+C شکار کرد و لازمه برنامه با لا بیاد تا اون متن رو تایپ کنیم.
برداشتن برنامه از تو StartUp باید جزء تنظیمات برنامه باشه تا کاربر مجبور نشه به msconfig مراجعه کنه.
در کل باید یه دکمه برا تنظیمات اضافه کنید.
اما تغییراتی که من دادم:
حذف و اضافه از StartUp
جلوگیری از اجرای مجدد برنامه و بالا آمدن برنامه از Tray در صوتی که دوباره اجرا شود.
HotKey برای بالا آوردن برنامه از Tray.
افزودن Royal Dictionary.exe.manifest به فایل Resource برنامه.
تنظیم موقعیت کنترل ها با تغییر اندازه فرم (البته فرم از حد معینی کوچکتر نمی شود).
تمامی این تغییرات را با استفاده از کدهای API-Guid و جواب سؤالاتی که قبلا از دوستان ایرانویجی گرفتم نوشته شده.
اما حین کار چند سؤال برام پیش اومد:
آیا فقط یک HotKey میشه برای برنامه Reserve کرد؟
آخه یکی برنامه رو بالا میاره و یکی دیگه باید بجای چک کردن کلیپبورد استفاده بشه که میشه دو تا HotKey.
وقتی مسیر فایلی رو پاک می کنیم و فقط اسمش رو می نویسیم یعنی باید از کنار فایل اجرایی خوانده بشه.
من این کار رو برا فایل Data.db کردم اما وقتی از تو StartUp بالا میاد میگه Data.db Not Found.
برا محکم کاری گفتم MsgBox App.path مسیر رو درست نشون میداد وبعد از OK کردن بازم میگفت Data.db Not Found.
آپلود کردم بدون فایل Data.db .
یادم رفت براي نمايش ترجمه در بالون کلمه رو Trim کنم.
سلام
کارت عالیه mojtabamalaekeh ، ادامه بده.
متاسفانه وقت نمی کنم رو برنامه کار کنم امیدوارم دوستان برنامه رو کامل کنن.
اگه موقعیت فرم هم حفظ بشه بد نیست ها راستی این دکمه تلفظش کو پس مجتبی خان؟
رو حفظ موقعیت فرم خیلی کار کردم ولی چون فرم توی Tray رفت و آمد داره یه سری مشکلات داشت که تمام کدهای نوشته شده رو پاک کردم در ضمن سبک برنامه طوریه که لازم نیست مثل برنامه های چند فرمی موقیعت قبلیش رو بخاطر بیاره (به نظر من).
تلفظ وقتی فعال میشه که روی یک کلمه از لیست کلیک کنی.
بازم تأکید می کنم: شکارچی لغت باید کلمه رو Trim کنه.
سلام mobilebaz ممنون از royal dictionary كه گذاشته بودي واقعا بهش نياز داشتم