سلام . میخواستم ببینم این نرم افزار SimpleOCR کار باهاش چطوریه . ایا بستگی به اندازه عکس هم داره ؟من با snagit عکس میگیرم و توی SimpleOCR این پیغام میاد :
Image N & B et256 niveaux de gris seulement
معناي تحت الافظيش رو نمي دونم ولي در كل مفهومش اينه كه بريزش دور از OmniPage استفاده كن!
واقعا تو OCR ها بهترينه.
سلام .
خوب مهدی خان فارسی رو هم ساپورت میکنه یا نه ؟
سلام
نه اين فقط رسم الخط لاتين رو مي شناسه اما براي OCR فارسي دوستان چند تا برنامه قبلا تو فروم معرفي كردن ولي من تا به حال با اونها كار نكردم.
سلام .
من که گشتم به جز مال خودم چیز دیگه ایی ندیدم . اگه میشه ادرس تاپیک رو بده . من توی گوگول هم سرچ کردم بدون کرک بود . (چیزی که من دیدم ) بازهم سعی مون میکنم .
دستت درد نکنه .
مطمئنم كه يه همچين بحثي شده بود ولي آدرس تاپيك ور نمي دونم !
اون برنامه هايي هم كه پيدا كردي ببين اگه چيز به درد بخوري هست بگو تا يه فكري به حال كركش بكنيم...
دستت درد نکنه مهدی خان . اینهایی رو هم که من پیدا کردم OmniPage بود ولی نتونستم ارسالم رو تصحیح کنم . واسه فارسیش هم توی فروم danlod.com یکی پیدا کردم ولی اعضاش نوشته بودن که فارسی رو ساپورت نمیکنه . ولی باز دنبالش هستم . اگه خبری شد بهت اطلاع میدم .
قربانت
من از Readiris Pro 11 استفاده ميكنم قدرتش فوق العاده هست ولي متاسفانه عربي هست گچپژ رو كجبز مينويسه ولي تا عكسهايي با كيفيت 70 dpi هم جواب ميده به راحتي
و كار كردن باهاش هم خيلي اسونه
سلام . لرد عزیز . میخواستم ببینم این ocr ها اصلا فقط عکس هاس اسکن شده رو جواب میده یا نه هر عکسی باشه . اینو من موندم . اگه هر عکسی هست باید چطوری باشه؟
بیخیال به خاطر ی سه حرف !!! اگه زحمتی نیست واسه دانلود بزار تا ما هم فیض ببریم . بازم دنبالشم اگه چیزی پیدا کردم این جا میزارم.
ممنون
godvb نوشته است:سلام . لرد عزیز . میخواستم ببینم این ocr ها اصلا فقط عکس هاس اسکن شده رو جواب میده یا نه هر عکسی باشه . اینو من موندم . اگه هر عکسی هست باید چطوری باشه؟
بیخیال به خاطر ی سه حرف !!! اگه زحمتی نیست واسه دانلود بزار تا ما هم فیض ببریم . بازم دنبالشم اگه چیزی پیدا کردم این جا میزارم.
ممنون
نه رو هر چيزي عمل ميكنه واسش نوع عكس مهم نيست فقط كيفيتش از 70dpi كمتر نباشه
(ميخواستم اپلود كنم ديديم حجمش بالاست)