سلام به همگی دوستان
سال نو مبارک
میخوام واسه خرید کارت گرافیکی راهنماییم کنید.
بیشتر استفاده سیستم من ، واسه کارهای گرافیکی مثل فتوشاب و میکس کلیپ های خانوادگی هست.البته بصورت ساده و آماتور.
واسه انتقال فیلم از هندی کم به سیستم هم می خوام ازش استفاده کنم.پس باید پورت Svideo داشته باشه.
از نرم افزارهای اسناگیت و مولتی مدیا هم واسه ساخت نرم افزارهای آموزشی کمک می گیرم.
واسه بازی اصلاً از سیستم استفاده نمیکنم.
نوع برند رو هم بگید ، ممنون می شم.
اگر کارتون زیاد حرفه ای نیست کارتهای گرافیکی معمولی کارتون رو راه میندازه . من خودم پیشنهاد میکنم که Chip کارت گرافیکی حتما ماله NVIDIA باشه .
برای انتقال ویدئو به سیستم شما به کارت دیگه ای نیاز دارید به نام Video Capture Card که اگر توی بازار بگردید مدل های مختلفی از اون رو میتونید پیدا کنید .
Bebakhshid Vista Ultimate Daram Nemidoonam Chetori Farsish Konam
TV Capture Maximum 27 Toman
VGA Ham 8500GT Palit 1GB Real(1024 MB) 120 Toman
8600 GT 1 GB Real 150 Toman
Clock Bala Agar Mikhay Boro 2 Foxconn
8600GT Foxconn 180 Toman
Bala Tarin Clock Mojood Tooye VGA Haro Dare
Core Clock 1600 MH
Memory Clock 2600 MH
256 DDRIII
Hatta Bala Tar Az 8800 Ultra EVGA
Ghavi Tarin VGA Jahan (Albate Too Serie Khodesh Na Bala Tar Az Quadro)
از راهنمایی همگی ممنونم
mamad2003 عزیز.من در حال حاضر از کپچر کارت استفاده می کنم.ولی واسه سیستم جدیدی که میخوام ببندم ، می خوام کارت گرافیکی همون کار رو واسم انجام بده.
من نمیدونم Asus 8500gt پورت Svideo داره یا نه. ولی می دونمBiostar 8500GT 512MB (قیمت 104000تومان ) اون پورت رو داره.
Biostar 8500GT 256MB( قیمت 96000 تومان) رو نمیدونم.
نظر شما راجع به Biostar 8500GT 256MB چیه؟ میدونید پورت Svideo داره یه نه؟
اولا تا اونجا که اطلاعات من میرسه من چنین چیزی رو نشنیدم یعنی کارت گرافیکی که کارت capture هم باشه .
دوم اینکه S-Video ( یا همون TV Out ) یک پورت
خروجی ویدئو به شکل آنالوگ هست و بیشتر کارت های گرافیکی اون رو دارند !
Biostar 8500GT 256MB هم این پورت رو داره .
BioStar Be Darde Satl Ashghal Ham Nemikhore
Sparkle Az ooon Behtare !!!
دوست عزيز شما ميتونيد با مراجعه به آدرس سايت زير گرافيك ها رو با هم مقايسه كنيد و بنا به بودجه خود خريداري نماييد ولي با توجه به آمار Core و Memory clock مناسب و حقيقي