سلام
چطور میتونم تمام خواص یک شیء رو به یک شیء دیگه بدم؟
اگه بخوام دو تا Label رو مثل هم کنم (فونت و رنگ و اندازه و ...) باید n خط کد بنویسم که n تعداد خواص کنترل Label است.
البته بجز خاصیت Name (در واقع n-1)
خیلی ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
توی وی بی شما میتونی یک لیبل بسازی بعد بقیه رو با کمک کپی و پیست کردن بسازی . لازم به کد نویسی هم نیست .
سلام
فکر کنم از طریق کد هم بشه یه کارهایی کرد
بعله... شد
البته شرایطش یه کم محدوده و شما فقط برای اشیاء ایندکس دار می تونید این کار رو انجام بدید.
با استفاده از Load اگر یک ایندکس جدید از یک شیء ایجاد کنید تمام خصوصیات از ایندکس صفر اون شیئ منتقل می شند به جزء اون هایی که منطقا نباید منتقل بشند (مثل دستگیره ها) , خصوصیات ابعاد (طول عرض ارتفاع پهنا) و خصوصیت Visible . یک نمونه کد رو انجام دادم و قرار دادم می تونید ببینید...
ببخشید که سؤالم رو کامل مطرح نکردم
من یک Label در زمان طراحی ساختم
یک Label دیگر در زمان اجرا ساختم از این طریق:
Set NewLabel = Me.Controls.Add("VB.Label", "NewLabel" & Counter, Me
حالا میخوام کلیه مشخصات NewLabel برابر اون Label که زمان طراحی ساختم بشه.
چیزی که شما دنبالش هستی در واقع به Deep Copy در شی گرایی معروفه یعنی کپی کردن یک شی با تمام خصوصیاتش در قسمت دیگه ای از حافظه !
توی دات نت از طریق اینترفیس ICloneable این کار امکان پذیره ولی برای و بی 6 همچین ساپورتی ندیدم !!
Mamad2003 نوشته است:چیزی که شما دنبالش هستی در واقع به Deep Copy در شی گرایی معروفه یعنی کپی کردن یک شی با تمام خصوصیاتش در قسمت دیگه ای از حافظه !
توی دات نت از طریق اینترفیس ICloneable این کار امکان پذیره ولی برای و بی 6 همچین ساپورتی ندیدم !!
به وسیله CopyMemory نمی شه اطلاعات خصوصیات رو در حافظه جابه جا کرد؟
در سیستم های شی گرا شما دقیقا نمیدونید که شی چطور و کجای حافظه ذخیره شده ( یک شی معمولا به طور پراکنده در حافظه ذخیره میشه و فقط کامپایلر میدونه کجا و چطور ) و آدرسی که اشیا دارند یک چیز مجازی هستن که توسط کامپایلر ساخته میشن و هیچ ربطی به آدرس حافظه ندارند و همچنین برای ایجاد Polymorphism ( چند شکلی در زمان اجرا ) مورد استفاده قرار میگیرند نه دسترسی به مکان ذخیره شدن شی در حافظه !
به همین علت هست که در سیستم های شی گرا از مکانیسم های Shallow Copy و Deep Copy برای کپی کردن اشیا استفاده میشه .