ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کتابی در ضمينه ی پی اچ پی ( درخواست کمک)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
من يه کاری رو دارم شروع ميکنم که نياز به يه کم اطلاعات داره، البته از دوستانی که ايران هستن و با کتاب سرو کار دارن. يک سال پيش از يکی از دوستام که ايران دانشجو هست و مهندسی نرم افزار ميخونه سؤال کردم که کتاب درست حسابی درباره ی پی اچ پی تو ايران چی هست ، جوابی که گرفتم يه کمی سنگين بود چون اصلاً نويسنده ايرانی نداريم که چيز خوبی نوشته باشه ، خلاصه قصد اين رو دارم که يک کتاب ترجمه کنم به اين اسم : بهتر پی اچ پی برنامه نويسی کنيد

620 صفحه
نويسنده: Carsten Möhrkeکه کتاب های زيادی نوشته و واسه خودش اينجا کسيه

اين کتاب کلاً آموزش پی اچ پی و MySQL به صورت پيشرفته هست و دو ماه ديگه اينجا وارد بازار ميشه ولی من زود تر اين کتاب رو گرفتم و خوندم و ميتونم بگم که خيلی کتاب توپيه ، و در سطح دانشگاهی هم مورد قبول هست. حالا سؤالم اين بود که اصلاً به درد ميخوره؟ يا به زحمتش ميارزه؟ منظورم جنبه ی ماليش نيست البته چون اصلاً قصد اين رو ندارم که از اين کار پولی در بيارم . ميخوام بدونم که اين جور کتابی اصلاً شانس چاپ شدن داره يا نه ؟

اگه کسی در اين ضمينه اطلاعی داره خوشحال ميشم که نظرش رو بدونم :oops: :oops:
اگه بخوايي چاپش كني هيچ مشكي نيست ، بخصوص اينكه پولم نميخوايي در بياري ولي بايد يكم هزينه كني (من اين توابع API رو حدود 3 سال پيش ميخواستم بدم چاپ ولي هزينه برام سنگين شد بيخيال شدم و سايت زدمAmaze ) ولي بدون كار خوبي كردي ترجمش كردي هيچي نباشه يه كاري كردي توپ ، اگه رفتي سراغ چاپ و ديدي نميتوني انجام بدي يه سايت بخر و بزارش اونجا ميشه اولين مرجع PHP و MySql توي ايران.
ممنون اشکان جان که جواب دادی
سعی ميکنم که حتماً به چاپ برسونم کتاب رو ولی اگر هم نشد همين کارو ميکنم
و اتفاقاً زدن سايت هم بد نيست چون همراه اين کتاب يه سي-دي هم هست که راحت تر ميشه تو سايت گزاشتشAmaze
به هر صورت ممنون از لطفت :oops:
برای چاپ کردن یه سرس به این ناشرها بزنی حتما برات چاپش می کنن مخصوصا اگه قبلا توی اون ضمینه کتابی چاپ نشده باشه
من هم برات آرزوي موفقيت ميكنم ... چون تو بازار كتاب php اصلا پيدا نكردم ...
البته من 6 ماه پيش رفته بودم دنبالش ... اميدوارم كسي جلو پات سنگ نندازه و كتابت به
زودي چاپ بشه !!!‌ :arrow:
چاپ شد بگو ما هم يكي بخريم .... :wink:
خدا خيرت بده پوريا جون
منم حتما يكي ميخرم .
شايد يه كم اولش سخت باشه ولي كار خيلي خوب و بزرگيه . اميدوارم كه موفق بشي عزيز دلكم .
ممنون از همه ی دوستان
من کار رو شروع کردم ولی متأسفانه وقت خيلی زيادی ندارم فکر ميکنم که تا 4 ماه ديگه حتماً کتاب رو تموم کنم
و اگه چاپ شد که خبرش رو ميدم اگه هم نه که ميزارم تو يه سايت واسه کسانی که علاقه دارن
با تشکر