ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادغام 2 انجمن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همه دوستان و تبریک بسیار دیرهنگام سال نو.
آقا هادی میبینم زدی تو کار ادغام Confused . کار خوبی کردی و امیدوارم موفق باشی.Clap
سال نویی تغییرات نویی هم صورت گرفته که باعث شادی دوستان هم شده.
سلام و ممنون از تبریک
هنوز اصل کاریش مونده ;(
سلام
امروز جمعه کلی کار هام رو دو در کردم بیام به فروم برسم Biggrin
این هم از مدیر های بخش الکترونیک (امید وارم کسی رو جا ننداخته باشم)
IMeysam و newdesign و Pardazesh-Gar و agape و Robokit
انجمن خیلی طولانی شده باید قسمت های مرتبط به هم رو ببریم زیر هم تا یکیم اسکرول صفحه کوچیک تر بشه فکر کنم به علت اینکه انجمن خیلی شلوغ شده کار بر ها یکم کمتر شدن یه سری از افراد فقط به یه بخش خاص انجمن علاقع دارند مثلا (SQL) و به بقیه جا ها نه باید یه فکری بکنیم که فقط همون قسمت رو ببینن و بقیه انجمن رو نه
یه راه حل RSS است که می تونه یه بخش خاص رو هم RSS بده و فکر کنم بشه نرم افزار پیدا کرد که با زدن پست جدید کار بر رو خبر کنه (البته چیز خوبی سراغ ندارم شما پیش نهاد بدید) با این روش هر کس از پستهای جدید بخش خودش با خبر می شه
اگه بتونیم یه پلاگین پیدا کنیم که بتونه انجمن های صفحه اول رو برای هر کار بر فیلتر کنه خیلی خوب می شد اینجوری می تونه انجمن تبدیل بشه به N تا انجمن تخصصی البته من چیزی پیدا نکردم
اگه یه مدیر پیدا کنه شاید بدرد بخوره:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6927
توی بخش هایی که مربوط به ایران ال ای دی بوده یه خورده چیزا به هم ریختس
الان تو ساب فروم آنالوگ بودم . بعضی تاپیکا می زدم بره صفحه 2 . می گفت : این صفحه وجود ندارد !

اسم استارتر بعضی تاپیکا به هم ریخته بود .

من هم تو ایرانویج عضو بودم و هم توی ایران ال ای دی . امکان مرج دو تا یوزر هست ؟ اگه هست بید به کی و کجا پی ام بدم ؟
ضمنا مثل پی تی اگه بشه آخرین تغییرات هر بخش رو به انتخاب دید خیلی خوب میشه
امکان مرج 2 تا یوزر هست هر دوتا شو می توین برای من PM بزاری
تاپیک ها رو هم ندیدم بهم خورده باشه یه نگاهش می کنم ولی اگه خراب باشه از دست من کاری بر نمی یاد نیروی انسانی می خواد برسی کنه Biggrin
آخرین تغییرات هر بخش رو چه جوری ی شه دید اونجا؟
میگم دیگه فکر نکنم مشکلی باشه. بهتر نیست اون نوشته بالای سایتو بردارید؟
ok
صفحه‌ها: 1 2 3