سلام
دارم 2 تا فروم رو یکی می کنم
تقریبا یکی 2 روزه بی چارم کرده انکودینگ دیتابیس latin هست در صورتی که به صورت یونی کد ذخیره می شه داخلش حجم داده ها هم زیاده هر یه تغییر نزدیک 3 - 4 ساعت زمان می بره بعد می فهمی که اشتباه بوده
خلاصه احتمال اینکه پسته های جدید توی ریستور کردن ها بپره هست دیگه باید ببخشید
سلام.
خسته نباشی.
فروم دوم کدومه؟
فکر کنم مشکلی نباشه دیگه همه چیز به نظر به خوبی و خوشی تموم شد
هر مشکلی بود همین جا اعلام کنید تا برطرف بشه
وقعا خسته نباشيد آقا هادي
( فكر مي كنم اين پست شماره 5 فعلي شما زمانش نادرست هست )
آقا هادي يكسري از شكلك ها حذف شده ....
یه خرده ترتیبشون هم ناجوره.
یه سوال فنی. من سه تا پست زدم. آقا مهدی هم دوتا پست زده ولی این پستا میره بعد از پست اقا هادی. چرا؟ البته ترتیب ساعتشون درسته.
هادی خان دستت درد نکنه
واقعاً خسته نباشی
ما همه مدیونتیم که انقدر اهمیت می دی و برای ما ارزش قایلی
پست قبلی رو تقریبا تلگرافی نوشتم
iarnled یه فروم دیگه هم داشت که تخصصی الکترونیک بود کار مدیریتشون تقریبا 2 برابر شده بود و اون فروم چون از nuke استقاده می کنه هم فشار مییاره هم قدیمیه و هم امکانات کمی داشت وجود 2 تا فروم کنار هم خیلی منطقی به نظر نمی اومد به این نتیجه رسیئم که فروم ها رو یکی کنم
با چند تا از مدیر ها هم مطرح شد اونها هم استقبال کردن
البته خود سایت و دامنه سایت هم باید عوض بشه فعلا در اقدام اول این مهم ترین کار بود سایت جدید هم نوشته شده طراحی هم شده و با این فروم هم کاملا همخوانی داره یعنی اینجا لوگین باشید اونجا هم لوگین خواهید بود البته فعلا برای iranled که قرار به robocity.ir تقییر نام بده و بعد که ok شد اگه اشکان هم موافق بود برای iranvig هم استفاده م یشه البته مشکلاتی هم داره ولی قابل حل
یه مشکلی که بود این encoding فروم که می خواستم به utf-8 تبدیل کنم ولی این قدر دردسر داشت که بی خیال شدم ولی باید حتما به utf-8 تبدیل بشه وگرنه هرچی بزرگتر بشه بد تره
این پست رو موقع تقییرات دیتابیس دارم سر فرصت و توی سرور local می زنم احتمالا پستهایی که بین این 2 تا پست من باشه همش پاک می شه نمی دونم چرا غیر فعال کردن فروم از کار افتاده و گرنه حتما اول غیر فعالش می کردم
ولی الان به نظر می یاد همه چیز به خوبی داره پیش می ره البته بعد از روز دوم
در ضمن فروم های مشترکی هم پیدا می کنه که توی 2تا فروم بودن و باید یکی بشن که اینو دیگه مدیرا زحمتش رو می کشن
در کل به خاطر مشکلاتی که پیش اومد و یا پیش می یاد باید ببخشید
سلام
اولا ممنون
زمان اون پست هم به خاطر اینه که روی local خودم نوشتم که ساعتش فرق داشته ساعت سرور هم روی ایران تنظیم شده که اشتباه باید روی گرینوچ تنظیم شده باشه حلش می کنم
شکلک هم باید بگردم یه چند تا از این yahoo ها <یدا کنم یکم قشنگ تر باشه