۱۱-دى-۱۳۸۵, ۱۰:۲۸:۵۹
۳۰-دى-۱۳۸۵, ۱۱:۴۰:۰۰
براي فراگيري كار با FPGA ميتونيد از كتب انتشارات ديباگران تهران يا از كتاب مرجع VHDL نوشته دكتر زين العابدين نوابي كه به زبان اصلي هم هست استفاده كنيد. براي برنامه نويسي و شبيه سازي مدارات ميتونيد از برنامه َActive HDL استفاده كنيد. همچنين اگر ميخواهيد از محصولات شركت Xilinx استفاده كنيد، براي نوشتن برنامه ها، شبيه سازي آنها و پياده سازي آنها برنامه ي ISE Foundation را تهيه كرده و مورد استفاده قرار دهيد.پيشنهاد من به همه دوستان اين است كه هميشه از محصولات شركت Xilinx ستفاده كنند.
۰۱-بهمن-۱۳۸۵, ۰۱:۳۸:۵۳
ممنون :wink:
۰۸-فروردین-۱۳۸۶, ۰۰:۳۰:۴۴
سلام دوستان عزيزم من خيلي دوست دارم كه fpga رو ياد بگيرم
مي خاستم بدونم كه براي ياد گرفتن fpga چه پيش نياز هايي لازم هست
راستش ميكروavr روهم بلدم . ايا لازم هستش كه برم كلاس يا سي دي اموزشي يا كتابي هست كه بتونم ياد بگيرم . سوال ديگه اينكه اگه ميشه كاربرداي ديگشو بگين فرق وشباهتش روهم باميكروكنترلر بگين . كاربردش در صنعت رو هم بگين
ممنون :)
مي خاستم بدونم كه براي ياد گرفتن fpga چه پيش نياز هايي لازم هست
راستش ميكروavr روهم بلدم . ايا لازم هستش كه برم كلاس يا سي دي اموزشي يا كتابي هست كه بتونم ياد بگيرم . سوال ديگه اينكه اگه ميشه كاربرداي ديگشو بگين فرق وشباهتش روهم باميكروكنترلر بگين . كاربردش در صنعت رو هم بگين
ممنون :)
۰۸-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۲۴:۵۸
برای یاد گیری این fpga ها من پیش نهاد میکنم مدار منطقی بخونی مزیتشون هم سرعت بالا تر هست و اینکه تقریبا هر کاری می شه باهاش کرد مثل ساخت یه میکرو
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۳:۰۹:۰۸
سلام
تفاوت FPGA با CPLD در چیست؟ :?: بخش مورد توجه من شکل برنامه ریزی این هاست. :!:
نکته انحرافی: آیاFLEX10k در بازار ایران هست؟ با چه قیمتی؟
من متن زیر رو در کتاب "طراحی خودکار مدارهای دیجیتال با FPGA و زبان توصیف سخت افزار VHDL"خواندم.
...
سوییچ SRAM با تغییر مقدار SRAM دوباره برنامه ریزی می شود. به همین سبب FPGA ها با سوییچ SRAM را می توان مجددا برنامه ریزی نمود. ولی اشکال سوییچ SRAM این است که با قطع برق اطلاعات از بین می رود، بنابراین باید باطری یا وسایل دیگر(در بعضی مدارها اطلاعات در حافظه EEPROM نگه داری می شود و در موقع لزوم، توسط نرم افزار سیستم به FPGA بار می شود) برای حالت قطع برق در مدار FPGA قرار داده می شود.
...
با چه شیوه ای اطلاعات را از EEPROM به FPGA منتقل کنیم؟ برای این کار پایه ای در نظر گرفته شده؟ و این که به چه شکلی اطلاعات را به EEPROM بار کنیم؟
از این که تا اینجا متن رو خواندید تشکر دارم و اگر راهنمای من باشید خیلی خیلی خیلی خوشحالم می کنید.
تفاوت FPGA با CPLD در چیست؟ :?: بخش مورد توجه من شکل برنامه ریزی این هاست. :!:
نکته انحرافی: آیاFLEX10k در بازار ایران هست؟ با چه قیمتی؟
من متن زیر رو در کتاب "طراحی خودکار مدارهای دیجیتال با FPGA و زبان توصیف سخت افزار VHDL"خواندم.
...
سوییچ SRAM با تغییر مقدار SRAM دوباره برنامه ریزی می شود. به همین سبب FPGA ها با سوییچ SRAM را می توان مجددا برنامه ریزی نمود. ولی اشکال سوییچ SRAM این است که با قطع برق اطلاعات از بین می رود، بنابراین باید باطری یا وسایل دیگر(در بعضی مدارها اطلاعات در حافظه EEPROM نگه داری می شود و در موقع لزوم، توسط نرم افزار سیستم به FPGA بار می شود) برای حالت قطع برق در مدار FPGA قرار داده می شود.
...
با چه شیوه ای اطلاعات را از EEPROM به FPGA منتقل کنیم؟ برای این کار پایه ای در نظر گرفته شده؟ و این که به چه شکلی اطلاعات را به EEPROM بار کنیم؟
از این که تا اینجا متن رو خواندید تشکر دارم و اگر راهنمای من باشید خیلی خیلی خیلی خوشحالم می کنید.
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۲۳:۳۶:۵۹
cpld ها اگر اشتباه نکنم نوع ساده تری از fpga ها هستند
اطلاعات رو هم از eeprom به fpga منتقل نمی کنن با کامپیوتر و مثل میکرو کنترل ها یه پروگرامر برای این کار دارند
sram هم به خاطر ram بودنش برق که نباشه پاک می شه البته من این نوع ور ندیدم همشون eeprom ماند هستند
اطلاعات رو هم از eeprom به fpga منتقل نمی کنن با کامپیوتر و مثل میکرو کنترل ها یه پروگرامر برای این کار دارند
sram هم به خاطر ram بودنش برق که نباشه پاک می شه البته من این نوع ور ندیدم همشون eeprom ماند هستند
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۰۱:۳۱:۴۵
ُُسلام
CPLD های سری MAX7000 رو چند بار میشه برنامه ریزی کرد؟
آیا درسته که تنها 100 بار می شود برنامه ریزی کرد؟ :cry:
CPLD های سری MAX7000 رو چند بار میشه برنامه ریزی کرد؟
آیا درسته که تنها 100 بار می شود برنامه ریزی کرد؟ :cry:
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۰:۲۳:۰۴
فکر نکنم این قدر کم باشه البته توی دیتاشیتشون می تونی ببینی
البته زیاد هم مهم نیست شما می تونی کامل شبیه سازیشون کنی بعد آی سی رو پروگرام کنی مثل میکرو نیستند که دقیقا قابل شبیه سازی نباشن
البته زیاد هم مهم نیست شما می تونی کامل شبیه سازیشون کنی بعد آی سی رو پروگرام کنی مثل میکرو نیستند که دقیقا قابل شبیه سازی نباشن
۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۴۹:۵۷
(۲۱-مهر-۱۳۸۴, ۲۲:۱۳:۱۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]سلام مگه با چه ويندوزي مي نويسي كه اينجوري مي شه :?:
و اما FPGA من از IC EPM7032 شركت Altera استفاده مي كردم كه تهران پيدا مي شد ولي امكانات كمي داره اما براي ياد گرفتن خوبه
سلام هادی آقا
دیتا شیت این ic رو ندارین.یا بقیه ICهای FPGA.
خیلی خوشحال شدم وقتی که متوجه شدم تالار FPGAهم داریم
واسه آموزش من از صفر شروع کردم.مطالبم رو دادم تا تایپ کنن
انشالله در اولین فرصتی که تایپش تموم شد میزارم.
۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۱۱:۴۰
سلام
از سایت http://www.datasheetcatalog.com میتونید دیتا شیت این قطعات رو بگیرید : (توی سایت سازنده هم وجود داره )
http://www.datasheetcatalog.com/datashee...7032.shtml
از سایت http://www.datasheetcatalog.com میتونید دیتا شیت این قطعات رو بگیرید : (توی سایت سازنده هم وجود داره )
http://www.datasheetcatalog.com/datashee...7032.shtml