ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال کامپیوتر به دنیای خارج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
به نام اول
من کتاب Pc Interface را به شما معرفی مکنم.
زبان این کتاب ویژوال بیسیک و دلفی است و یکسری مدارات کاربردی هم داره. Biggrin [/url]
سلام و ممنون از جوابت
سلام
من می خوام یه رادیوی FM رو توسط کامپیوتر کنترل کنم.
میشه یه کم راهنماییم کنید؟
ببین شما با کامپیوتر فقط ولتاژ رو می تونی کنترل کنی
باید رادیویی داشته باشی که به جای خازن متغیر از ولتاژ متغیر استفاده کنی اصولا از یک VCO استفاده می کنن تا با ولتاژ فرکانس تولید کنن این رو توی امواج دریافتی ضرب می کنن بعد از یه فیلتر عبور می دن با این کار می شه کانال های مختلف رو گرفت
البته فقط روی fm جواب می ده چون کامپیوتر نویز زیادی تولید می کنه
آقای مدیر میشه یه کم واضحتر توضیح بدی ؟؟(دقیقا فکر کن میخوای کره زمین رو به یه مریخی معرفی کنی 8O ) فکر نکنم سخت افزارش مشکلی داشته باشه یعنی امیدوارم مشکلی نداشته باشه :!: مشکل من اینه که نمیتونم با VB کنم.
من یه کاری هم کردم امیدوارم درست باشه: 4 تا پایه از پورت موازی گرفتم . پایه D0 برای SCAN پایه D1 برای RESET پایه D2 برای off\on و یه پایه برای gnd
شما سخت افزارت دقیقا چیه؟
شما اول باید با پورت پرینتر کار کنی که توضیحاتش تو فروم هست
اگه اون طرف هم اگه یه رادیو داری مستقیم نمی شه باید نقشش رو ببینی یا از یه رله استفاده کنی که کلید ها رو وصل کنه
سلام
در مورد پورتهای pci , pci-x میشه یه کم توضیح بدین ؟
فرکانس بالاس ؟ حتما دیگه ! یعنی نسبت به rs232 , parallel های فرکانس حساب میشه دیگه ؟
راستش نمی خام چیزی باهاش بسازم و کلا به فکر پیاده سازی نیستم . یه سری اطلاعات می خواستم . اگر هم چیز ساده ای میشناسین معرفی کنین . یعنی مثال آماده و ساخته شده ی خیلی ساده و آموزشی .
ممنون
فرکانس در حد 90M باید باشه (اگه اشتباه نکنم) و تنها راه کار هم تقیربا FPGA هستند که مثال هم زیاد دارن توی sample هاشون می تونی پیدا کنی
صفحه‌ها: 1 2 3 4