ما مي خوايم يه ديتا بيس درست كنيم كه بتونيم اطلاعات روز مره مردم رو توش اضافه كنيم حالا اين كه اين اطلاعات چي باشه نمي خوايم خيلي محدودش كنيم ولي براي شروع به يه تهيه مسكني فكر كنيد افرادي خونه يراي فروش دارن و يه سري هم خونه مي خوان بخرن بايد كسايي كه خونه براي فروش دارن بتونن خونه خودشونو با مشخصات وارد كنن و كسايي هم كه مي خوان بخرن بتونن با تايين شهر منطقه و قيمت و ... خو نشون رو پيدا كنن
البته اين رو مي شه حتي براي آگهي هاي ديگه يا هر چيزي كه شما فكر كنين گسترشش داد ولي فعلا با همين شروع مي كنيم و لي طوري برنامه رو مي نويسيم كه بشه اينها رو هم بهش اضافه كرد
ما با چند تا تهيه مسكني حرف زديم اين ها به اين شرط كه اطلاعاتشون لو نره يعني اسمي از صاحب خونه يا آدرس دقيقش نباشه حاظرن اطلاعاتشون رو به ما بدن چون ما براشون مشتري مي فرستيم البته خيلي پيچيده تره ما مي تونيم اين كار رو رايگان يا با در يافت مبلغي بكنبم كه حالا بقيشو بحث مي كنيم
من نوفهمم :(
پورتال خوب چرا؟
نقل قول: پورتال خوب چرا؟
اگه با اسمش مشكل داري هر اسمي كه خواستي روش بزار اگه با چيز ديگه اي هم مشكل داري كه من هنوز تعريف نكردم :wink:
مي دونين چرا براي شروع به تهيه مسكن فكر كردم چون نياز نيست صبر كنيم تا مردم يكي يكي خونشونو بدن به ما براي فروش چون اول كار مشتري نداريم نه كسي خونشو برا فروش به ما مي ده نه كسي از ما مي خره بايد با چند تا تهيه مسكني صحبت كنيم يه اجازه مديريتي بهشون بديم تا بتونن خونه هايي رو كه دارن رو اضافه كنن ولي به جاي مشخصات صاحب خونه اسم مغازشون رو مي زارن اينتوري نياز به صبر كردن براي پرشدن سايت نيست
خوب پس ما يه چهار چوب كلي نياز داريم مثل نوك كه بشه توش هر ماژول يا بلوكي رو اضافه كرد و فعلا يه ماژول مي خوايم مثل ماژول ارسال اخبار كه هر كسي بتونه خونه اي رو كه داره معرفي كنه البته بايد دسته بندي هاي مارو هم رعايت كنه مثلا تو چه شهريه تو چه منطقه اي يه اجارست يا ... و چند تا بلوك براي جستجو
فكر كنم چون تو تمام شهرها پخشيم هر كس مي تونه به تهيه مسكني هاي شهر خودش سر بزنه و اين امكان رو تو شهر خودش هم اضافه كنه البته به فكر وصل كردنش به اس ام اس هم هستم كه هم هزينه داره هم كار مي بره
حالا هر كي هر پيش نهاد ديگه اي داره بده هر قسمتي هم كه مي خواد اجرا كنه بگه
خوب اول اين سايتها رو ببينيد
http://www.maskan-vahdat.com/froushlist.asp
اگه يه نگاه درست بكنيد مال يه بنگاه شايد هم براي بنگاه خودش راه انداخته ولي مشخصات بنگاه رو نداره و احتمالا بنگاه دار نمي تونه چيزي رو اضافه يا كم كنه كه اينا رو بايد اضافه كنيم و يه امكاناتي رو ببينيم كه بنگاه دار آروم آروم به جاي استفاده از نرم افزار ها از سايت ما براي مديريت خونه هاش استفاده كنه راستي pafe rank اين سايت تو گوگل 2 هست يعني سايت با اين همه ايراد و بدونه قيافه page rank 2 داره
http://e-maskan.com
به اين مي گن افتابه لگن 7 دست شام و ناهار هيچي :wink:
كلي فايل فلش داره كه بايد لود به شه ولي اين فايلها هيچ كاربردي تو سايت نداره ابتدا شما رو به صفحه جستجو مي بره گزينه هاي جستجوش هيچ نقصي نداره و دقيقا همينه كه ما هم نياز داريم خوب من يه جستجو تو سايت كردم تعداد صفر مورد پيدا شد يعني سايت خاليه page rank هم صفر يعني بازديدكننده هم نداره خوب مشكل كجاست؟ اولا تبليغ درستي نداره دوما نشسته تا سايت پر بشه كه به علت خالي بودن سايت مشتري نداره به علت نداشتن مشتري پر نمي شه به علت پر نشدن مشتري نداره به اين مي گن دور و تسلسل (هالا يكيش
) خوب كه با صحبت كردن با تهيه مسكني ها به هشون مي گيم براتون رايگان تبليغ مي كنيم و خونه هايي رو كه دارن ميگيريم مي زاريم تو سايت فقط به جاي آدرس و شماره تلفن آدرس و شماره تلفن تهيه مسكني رو مي زاريم
خوب بابا يكي يه عيبي ايرادي چيزي بگيره
حداقل بگين از اين تاريخ فروم كه درستش كردم هم فارسي شده هم زمان نسبي رو نشون مي ده حال مي كنين يا نه :wink: :roll:
خوب اول اينا رو ببينين
http://www.maskan-vahdat.com/froushlist.asp
اين همش ماله يه بنگاه و گرافيك درست و حسابي هم نداره تازه معلوم نيست مال كدوم شهره ولي page rank گوگلش 2 است قيافه درستي هم نداره ولي كار درستي كه كرده اينه كه يه بنگاه مسكن پشتوانشه
http://e-maskan.com/
اين يكي هم خيلي عاليه ولي كل فايل فلش سنگين داره كه هيچ كاربردي تو سايت ندارن ولي جستجوش هيچ ايرادي نداره و دقيقا همونه كه ما مي خوايم خوب من يه جستجو تو سايت كردم صفر مورد پيدا شد يعني سايت خاليه page rank هم صفر يعني باز ديد كننده هم نداره خوب به خاطر اينه كه نشته تا يوزر ها سايت رو پر كنن چون باز ديد كننده هم نداره سايت پر نمي شه چون سايت پر نمي شه باز ديد كننده نداره خوب ميفته تو دور
امكانات مورد نياز ما
1 - امكان مديريت توسط هر بنگاه براي اضافه يا كم كردن منازل (چه خريد فروش يا اجاره )
2 - ميديريت كلي توسط مدير سايت براي اضافه يا كم كردن بنگاه ها يا ميرايش مشخصاتشون
3 - امكان اضافه كردن خانه توسط كار بران عادي كه براي دسته بندي تو بنگاهي به نام بنگاه كار بران قرار مي گيرد
4 - امكان جستجو دقيقا همين جستجوي سايت اخر
5 - امكان اضافه كردن ماژول در آينده
6 - امكان دادن گزارش و ... به صاحبان بنگاه
فكر كردم اينا كه نوشتم پريد يه بار ديگه نوشتم به اين مي گن دو ويرايش از ي مطلب
فکر خوبیه ! شاید هم عالیه !
توضیحات رو کامل تر کن ! من هستم ! :wink: