ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تقسيم كار و ادامه آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
اه اه ! خیلی زشته ! (افعال معکوس )Amaze
خوب چرا همه تعطيل كردين نه به اون شوريه شور نه به اين بي نمكي :wink:
يه چندتا قسمت ديگه رو من بگم اولا يه قسمت مي خوايم كه ترتيب نمايش بلوك ها رو با اسماشون از ديتا بيس بگيره بعد فايلشو از تو فولدر بلوك بگيره و نمايش بده با قسمت مديريتش
بلوك ها رو مي خوايم مثل بلوك ثبت نام و كاربران و نمايش سايت هاي لينك دهنده آمار و ...
مهدي هم قول داده بود تو قسمت مديريت افزايش خونه ها رو بساز كه نمي دونم چي كار كرد
خوب هر كي هر قسمتشو فكر مي كنه راحت مي تونه بنويسه شروع كنه به نوشتن هر چي هم موند مال من :( :wink:
آيان مشكل session‌ها حل شد مشكل اول save كردن برنامه به صورت utf-8‌ كه كلي چيز اول فايل اضافه مي كنه دوم تم بود كه يكم مشكل نحوي داشت خلاصه الان همه چيز درسته البته فولدر c:\tem‌ رو يادتون نره ايجاد كنين
بيكار بودم بلوك ثبت نام رو هم درست كردم يه بلوك تبليغات هم برا سايته خودم نوشته بودم اونم تبديلش كردم (البته يه باگ هم ازش گرفتم البته باگ كه نه) ديگه تم رو به بقيه صفحاتم اضافه كردم
تقريبا معلوم شد داريم سايت مي سازيم الان مي تونيم بگيم يه چيزي نوشتيم :wink:
راستي فعلا نمي خواد فارسي بنويسيد چون با اديتور درست نمي تونيد بخونيدش يا مجبوريد با utf-8 ‌ذخيره كنيد كه مشكل پيدا مي كنه پس فعلا فارسي رو بيخيال
راستي كمبود هاي سايت و كارهايي رو كه مي كنيد بگيد كه دوباره كاري نكنيم حتي مشكلاتي رو كه بهش بر خورد مي كنيد و حلش مي كنيد يا نمي كنيد رو بگيد يادتون نره ها :wink:
بخش هاي ديگه اي كه بايد بسازيم يكيش جستجو كه دقيقا نمي دونم چه جوريه ولي خيلي نبايد سخت باشه ديگه يه بخش بهترين ها هم مي خوايم كه اگه بتونه يكم هوشمند باشه و متناسب با علايق شخص مثل شهري كه در اون داره جستجو مي كنه و ... اين بهترين ها را نشون بده
بعد از اين كار و البته تموم شدن بخش اضافه كردن خونه بايد يه RAP App (اگه درست گفته باشم Amaze ) بزاريم يعني كارو جمعش كنيم
همه وظایف رو انجام دادن غیر از من ! [تصویر:  168.gif]
یه نگاه به این بندازید ! :wink:
http://www.iranled.com/portals/Kasra/time.php
این ادیت پست منو درست کن ! [تصویر:  161.gif] [تصویر:  167.gif]
اول اينو ببينين http://www.iranled.com/portals
اضافه كردن خونه و ويرايش و چند تا جاي ديگرش هم درست شد
البته جاهاي ديگه كه مونده يكيش جستجو كه بايد درست بشه مسايل امنيتي سايت مونده يكم مسايل آماري براي قسمت ادمين خود قسمت ادمين قسمت ورود هم بايد ورود رو ذخيره كنه كاربران رو هم بايد دسته بندي كنيم به ادمين و صاحبان تهيه مسكني ها و افراد عادي يه چيز ديگه اگه يه قسمت هم بزاريم كه طرف در بدو ورود شهرش رو انتخاب كنه و ما فقط كليه خونه هاي همون شهر رو بهش نشون بديم خوب مي شه
واما كسري دو باره از يه جا كش رفتي :wink: فقط كپي رايت طرف رو پاك كردي تابع نوشته شد براي تاريخ رو دارم مشكل برا نوشتنش نداريم گفتم هم ياد بگيري هم يه ايده جديد بدي اگه فكر مي كني سخته مي توني يه قسمت ديگه رو انجام بدي يه ماژولي چيزي هر چيزي كه برات راحت باشه ويرايش هم ولش كن اين قدر مشكل داريم كه مي شه حلش كرد كه اين توش گمه Amaze
راستي امير چي كار كردي؟
ha_60 نوشته است:اگه فكر مي كني سخته مي توني يه قسمت ديگه رو انجام بدي يه ماژولي چيزي هر چيزي كه برات راحت باشه ويرايش هم ولش كن اين قدر مشكل داريم كه مي شه حلش كرد كه اين توش گمه Amaze
راستي امير چي كار كردي؟
آره ! حقیقتش برای من سخت بود ! :cry: :cry: اگه میشه یه چیز آسونتری بده ! :cry:
چيزه
اينو كه بابا اين چيه ساختيAmaze بدرد نميخوره
من گفتم مثلا تو صفحه مديريتي يه قسمت ميسازيم به اسم ويرايش مطالب بعد
مطالب رو از اخر به اول ليست ميكنه اونجا جلويه هركدوم يه لينك باشه به اون صفحه اي كه من ساختم و اونجااي دي رو بفرستي
تازه اينم حل كنيد
همين كه تو صفحه اول ده تا خونه نمايش داده ميشه حالا اگه بخوايم دسته بندي كنيم و تو دو سه صفحه نشون بديم چيكار بايد بكنيم :roll:
نقل قول: راستي امير چي كار كردي؟
تو کف MySQL ام هنوز !Amaze مونده تا آمار ... :cry:
نقل قول: آره ! حقیقتش برای من سخت بود
تقريبا فسمتهايي رو كه نياز داشتيم رو گفتم هركدوم رو دوست داري انجام بده البته تاريخ هم سخت نبود ها اگه تابع Date رو ديده بودي كاري نداشت اگه زمان رو از اول دنيا داشته باشي با چند تا تقسيم مثلا باقيمانده بر 60 مي شه ثانيه اگه تقسيم بر 60 كني بعد باقيمامده بگبري ميشه دقيقه اگه يه بار ديگه تقسيم كني و باقيمانده بر 24 مي شه ساعت و ... اگه به تعداد روز رسيدي تقسيم بر 365 كني مي شه سال البته فقط چون تعداد روزهاي سال دقيقا 365 نيست مشكل پيش مي ياد و مثلا براي به دست آوردن ماه ها بايد بدونه تونيمه اوليم يا دوم
نقل قول: تو کف MySQL ام هنوز ! مونده تا آمار ...
همه mysql‌رو كه نمي خواد ياد بگيري فقط يه كوري ساده بلد باشي كافيه فكرمي كني من چه قدر بلدمAmaze
نقل قول: من گفتم مثلا تو صفحه مديريتي يه قسمت ميسازيم به اسم ويرايش مطالب بعد
ممكنه كسي كه فرستاده به خواد ويرايش كنه اين جا هم نياز داريم(تو صفخه اصلي) فقط كافيه چك كنيم ببينيم فرستنده با ويرايش كننده يكي هست يا نه تو صفحه اديت هم چك مي كنيم ببينيم ويرايش كننده اجازه ويرايش داره يا نه (مدير يا فرستنده هست)
نقل قول: حالا اگه بخوايم دسته بندي كنيم و تو دو سه صفحه نشون بديم چيكار بايد بكنيم

گفتم كه از كجا بايد به دزدي اين كوريش قيافه صفحه رو هم اگه مي خواي ببيني برو phpmyadmin
کد:
SELECT * FROM `nuke_bbsearch_wordlist` LIMIT 60 , 30
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9