ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تقسيم كار و ادامه آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
نقل قول: تقريبا فسمتهايي رو كه نياز داشتيم رو گفتم هركدوم رو دوست داري انجام بده البته تاريخ هم سخت نبود ها اگه تابع Date رو ديده بودي كاري نداشت اگه زمان رو از اول دنيا داشته باشي با چند تا تقسيم مثلا باقيمانده بر 60 مي شه ثانيه اگه تقسيم بر 60 كني بعد باقيمامده بگبري ميشه دقيقه اگه يه بار ديگه تقسيم كني و باقيمانده بر 24 مي شه ساعت و ... اگه به تعداد روز رسيدي تقسيم بر 365 كني مي شه سال البته فقط چون تعداد روزهاي سال دقيقا 365 نيست مشكل پيش مي ياد و مثلا براي به دست آوردن ماه ها بايد بدونه تونيمه اوليم يا دوم
مگه ساعت بد بود ؟ با جاوا اسکریپته !
ببین هادی این ادیت منو درست می کنی یا قهر کنم ؟ (شوخی )Amaze
در مورد ساعت با یه خط پی اچ پی میشه نوشت
کد:
echo date("H:i:s");
اما تو پی اچ پی دنبال یه چیزی شبیه تایمر بودم که نبود ! پس به جاوا اسکریپت متوسل شدم !

نقل قول: تقريبا فسمتهايي رو كه نياز داشتيم رو گفتم هركدوم رو دوست داري انجام بده
من الان نمی دونم چه کسی داره چی رو انجام میده ؟ و کدوم از وظایف رو هنوز کسی نگرفته ؟ :?:
نه خوب ساعت كه نمي خوايم بسازيم فقط مي خوايم تاريخ هاي ذخيره شده تو ديتابيس رو به فارسي نشون بديم مثلا بگيم اين خونه در تاريخ 11 آذر 1384 اضافه شده همين اين قسمتهايي كه تو پست قبليم نوشتم هيچ كدومش انجام نشده هر كدوم رو كه خواستي مي توني برداري
ha_60 نوشته است:تو پست قبليم نوشتم هيچ كدومش انجام نشده هر كدوم رو كه خواستي مي توني برداري
یه نمونه بگو ! Amaze

ha_61

كسري مي خواي رو سستم ميل كار كني؟ البته يه چيزي مي خوايم كه ميل فارسي بزنه يكم فرمت خوشگل هم باشه و بتونيم به يه نفر يا يه گروه يا چند نفر ميل بزنبم البته زياد نمي خواد نگران باشي فعلا يه ايميل اينگليسي بفرست ببين چي مي شه تا بعد البته فكر كنم بايد يه smtp‌ سرور بايد نصب كني كه مي وتوني از خود ويندوز استفاده كني و Smtp رو نصب كني
راستي اينم ساختم براي تست تا ببينم بقيه كه مدير نيستن چي مي بينن
ياور ويرايش هم استاد شد :wink:
سلام ! ببخشید چند روز نبودم ! :wink:
آقا هادی SMTP server ویندوز فقط asp رو پشتیبانی می کنه ! :cry:
نقل قول: ياور ويرايش هم استاد شد
[تصویر:  124.gif] [تصویر:  124.gif]
:evil: :evil:
چرا همه زدید جاده خاکی ؟! :roll:
جاده خاكي؟
نه بابا داريم كار مي كنيم كلي هم جلو رفتيم داره كم كم تموم مي شه
منم دارم يكم مطلب در باره امنيت لوگين كردن مي خونم مثلا اگه طرف بيش از 3 بار لوگين اشتباه كرد بايد اكانتشو ببنديم براي جلو گيري از در اوردن پس ورد طرف يا بايد دو باره زود بازش كنيم چون اين طوري مي شه يه نفر رو اكانتشو از كار انداخت و ...
مهدي هم كلي كار كرده فقط نمي دونم چرا اين قدر از عكسهاي بزگ استفاده مي كنه :wink:
خوب شما ها چه خبر ؟ امتحانا كه تموم شد؟
منم یه میل کوچیک رو استاد کردم ! همه چیز درسته ! الان باید کار کنه !
هیچ اروری نمیده ! اما وقتی میرم میل رو چک می کنم هیچی نیست ! :cry:
آقا من نبوغ به خرج دادم ( باور کنید این 100% ماله خودمه )Amaze
یه سیستم میل خیلی سادست ! میفرسته ! تو یاهو واسم به بالک فرستاد !
حالا راهنمایی کن ادامه بدم ! Amaze :wink:
http://www.iranled.com/portals/Kasra/mail.php
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9