۰۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۳۹:۳۷
۰۸-بهمن-۱۳۸۴, ۲۰:۰۹:۴۵
موبايلها تكنولوژي پيچيده اي دارن به اين راحتي نمي شه تغييرشون داد ولي امكان تغيير فركانس رودارن البته توي يه كانالهاي خاصي و اين به اين خاطره كه با هم تداخل نداشته باشن يعني اگه دوتا موبايل با يه فركانس پهلوي هم باشن اين دوتا قاطي ميكنن بايد فركانس يكيشون به اندازه كافي با اون يكي فاصله داشته باشه بنابراين از لحاظ سخت افزاري اين امكان هست حتي توان خروجي هم در اين مدل هاي جديد تا اونجا كه من مي دونم قابل تغيير ولي كنترل اين دست سيستم عامل گوشيه كه با هماهنگي با فرستنده اصلي يه فركانمس مناسب رو براي انتقال داده ها انتخاب مي كنن كه متناسب با هر گوشي فرق مي كنه البته نقشه مدلهاي نسبتا قديمي رو مي توني تو بازار پيدا كني با يه توضيحاتي كه هر قطعه چي كار ميكنه كاتالوگهاي خود قطعات رو هم از سايتهاي سازنده اونها مي توني بگيري براي اين كه ببيني فركانس دقيقا چه جوري عوض مي شه (البته از يك سري ضرب كننده و ... استفاده مي كنن)
دقيقا بايد بگي چي كار مي خواي بكني من يه زماني مي خواستم با اين روش يه اسنيفر بسازم تا بتونم مكالمات رو گوش كنم ولي خوب وقت نكردم كار هم زياد مي بره ولي عمليه
دقيقا بايد بگي چي كار مي خواي بكني من يه زماني مي خواستم با اين روش يه اسنيفر بسازم تا بتونم مكالمات رو گوش كنم ولي خوب وقت نكردم كار هم زياد مي بره ولي عمليه