ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در مورد 93s56راهنماييم كنيد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
Winavr یه نرم افزار تجاری نیست که یه شرکت نوشته باشه و یه سری آی سی رو پشتیبانی کنه و اگه نکرد دیگه هیچی
این یه نرم افزار OpenSource که هر کسی می تونه براش هر چیزی خواست بنویسه و رایگان به بقیه بده استفاده کنن خود برنامه به جز استاندارد سی چیز دیگه ای نداره ولی هر کس توی اینترنت یه سری فایل براش می نویسه که مثلا می تونه LCD رو بشناسه حالا اگه یه آی سی رو می خوای بشناسونی بهش یا باید این فایل ها رو خودت بنویسی یا بگردی ببینی کی نوشته و ازش استفاده کنی چیز آماده ای نداره
سلام
خوب هستید
من اون پروگرامر رو ساختم میخواستم ببینم تنظیماتش چطوریه
و اگر بخواهم ای سی رو پاک کنم باید چه مراحلی رو طی کنم
وچطور از صحت انجام کارم بر روی ای سی بدونم
متشکرم
کدوم رو ساختی؟ Pony Prog رو؟
اگه اون ور ساختی اول یه کالبراسیون داره که همون اول هم بهت می گه که هیچ برنامه ای ران نباشه و کالیبر رو بزنی
برای پاک کردن هم همه یه Erase دارن و برای اطمینان می تونی محتویاتش رو بخونی که همه باید FF باشن البته اگه همه رو FF خوندی زیاد هم مطمین نباش یه چیزی توش بنویس بعد بخون اگه درست خوند یعنی کار می کنه بعد پاکش کن دوباره بخون ببین همه FF هستند یعنی پاک شده
آرهPony Prog را ساختم
تو قسمت پاورش اشكال دارم
نميدونم جامپر رو رو كدوم بزنم
و تو تنظيماتش اشكال دارم تو قسمت program نميدونم كدوم رو تيك بزنم
تو قسمت تنظیمات اگه همین رو که توی اون صفحه ای بود که لینکش رو دادم ساختی Serial رو انتخاب کن بعد SI Prog i/o یا API رو انخاب کن بعد COM مربوطه و اون چهار تیک رو هم دست نزن هیچ کدوم انتخاب نشده باشن
برای پاور هم اگه رگولاتور رو همون که خودش گفته گذاشتی می تونی رو 2-3 بزاری ولی اگه 7805 گذاشتی شاید جواب نده (خودش گفته) روی 1-2 بزار و حتما برق 7.5 ولت ورودی می خواد و در زمان پروگرام شدن (می تونی آی سی رو هم نگذاری ) ولتاژ خروجی رگولاتور باید 5 ولت باشه بقیش زیاد مهم نیست
اگه بقیه برد هایی که می تونی با Pony Prog بسازی رو می خوای ببینی (همون هایی که تو Setup می تونی انتخاب کنی) اینو ببین
http://www.lancos.com/prog.html#hardware
مرسي از راهنماييتون
اگه ميشه ميخواستم ببينم 95020 رو چطور پروگرام كنم
سلام
من همه كارهاي بالا رو انجام دادم ولي بجاي fها o
مياد وموقعي كه ميخواهم رايت كنم Device Not Responding مياد
به نظر شما چه بايد بكنم
البته تو ستاب پروب تست كه ميزنم test ok ميده
هنوز از 93s56استفاده نكردم از 93c56
استفاده كردم كه درستي پروگرامر رو بسنجم
ولي اين مشكلاتو داره
ولتاژ ها درست بود؟ 5V ؟
اگه از سری c استفاده کردی نباید مشکلی باشه حتما تو مدارت یه جا اشتباه کردی اگه یه اسیلوسکپ داشته باشی که بتونی سطح سیگنالها و وجودشون رو ببینی خیلی خوبه چون این مدار فقط یه تبدیل سطح ساده انجام می ده باید اون زینر ها سطح پورت Com رو یه 0 و 5 تبدیل کنن
این آی سی که گفتی هم من تاحالا نشنیدم کاتالوگ ازش داری؟
اون اي سي يك spi eeprom است
تو نقشه هاي pony prog هم هست ولي تو نر م افزارش نيست فقط 25xxx
هست اين هم مشخصاتشhttp://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/M/9/5/0/M95020.shtml
در مورد پروگرامر احتمال ميدم كابل اتصال به كامپيوتر استاندارد نيست
چون پروگرامر مادگي است
و كابلي كه به كامپيوتر وصل كردم رو خودم درست كردم
اگه ميشه نقشه كابل رو هم برام بگذاريد
احتمال ميدم بايد دو تا از سيم ها رو زيكزاك بايد وصل كنم
مثلا 2 به 3و3 به2
درسته؟؟؟؟؟؟
این آی سی های خفن رو از کجا می یاری به چه دردی می خوره؟
کابل رو هم تا اونجا که من می دونم باید یک به یک باشه یعنی یک به یک دو به دو و ...
یعنی سطح ولتاژ ها درست بود؟
راستی شماره پایه هارو درست می تونی بخونی 2 اصلا به جایی وصل نیست ها شاید چون کنار هم هست قاطی شده باشه از رو شکل نگاه کن نه از شماره پایه ها
با سلام وخسته نباشيد
اميدوارم حالتان خوب باشد
ميبخشيد چند روزي نبودم دانشگاه كلاس داشتم
ميخواستم ببينم ميتونم با اين پروگرامد{pony prog} يا پروگرامر ديگري اي سي 95020 يا 25020 رو پروگرام كنم
اگه پروگرامري سراغ داريد برام معرفي كنيد در ضمن اگر اين پروگرامر راه ميفتاد خيلي از كارام رو انجام ميداد
يا اگر پروگرامر اماده pony prog رو هم داشته باشيد ميخواهم يا اگر ادرسي داريد خريد كنم
يا اگر مقدور است در فروشگاه بگذاريد
راستي خودتان اين پروگرامر رو ساختيد يا امتهانش كرديد؟
منتظر جوابتون هستم
امير
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5