ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خروجی صدا کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام آقا هادی.
من می خوام از خروجی کارت صدا چند تا هدست بکشم. یعنی اونجایی فیش اسپیکر بهش وصل میشه رو چند رشته کنم دو یا سه تا هدست بهش وصل کنم. مشکلی پیش نمیاد؟ تو صدا تغیری ایجاد نمیشه؟
چرا یکم صدا ضعیف می شه و اگه تعداد هدست هات هم زیاد باشه ممکنه باعث خراب شدن کارت صوتی بشه
باید قبل از هرکدوم یه آمپلی فایر کوچیک بزاری که فکر کنم یه بار نقشش رو تو سایت گذاشتم
نسوزونی کارت صوتی رو بعد بندازی گردن مناAmaze
من می خواستم از شر باطری خلاص بشم. امپلی فایر که باطری می خواد
حالا اگه یکم صدا ضعیف میشه اشکال نداره. دوتا هدست وصل می کنم.

در ضمن کامپوتر من از این جدیدا نیست که دوتا ریست می کنی می سوزن. ماله من از اون قدیمیاست. گازوییلی Biggrin جات خالی. فنش الان داره برام می خونه! :!:
شوخی کردم. این کامپوتر من حسابی سر و صدا میکنه. بدا برا این مشکل هم مزاحم میشم. البته فکر کنم باید کلش رو عوض کنم
حالا چون تویی دوتا هدست ایراد نداره (دونفری می شینین پشت PC :wink: )
فنتم اگه الان داره برات می خونه ایراد نداره ولی هر وقت خوندنش تموم شد سوخته تا بقیه چیز ها رو هم نسوزونده باید عوضش کنی
این کامپیوترت هم به درد نمی خوره اخه داره نفت گرون می شه دیگه نم یصرفه باید عوضش کنی :wink:
من با یه رابط یه هدست وصل میکنم صدا هم خش خش می کنه هم کم میشه. فکر کنم باید فیشش از این سه تای ها باشه( بهش میگن استریو دیگه؟) اگه مشکل اینه. چطوری باید اینا رو وصل کنم؟ رشته سیم مخصوص داره؟
البته فیش باید استریو باشه اینا یه بدنه داره که مشترک و توی اون سه تایی ها آخری شونه همون که به کابل نزدیک تره وسطی و قسمت سر هر کدوم به یک بلند گو وصل می شن که بدنه همه رو باید به هم وصل کنی و وسطی رو به وسطی و اولی رو هم به اولی
برای کانکتو رها هم نری و هم مادگیشو تو بازار می تونی پیدا کنی
صفحه‌ها: 1 2