ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده وگیرنده FM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دستت درد نکنه جواب می دی
راستی ایمیل من چی شد؟
با سلام به jg عزیز.
من میخوام یه ریموت کنترل درست کنم که بتونم باهاش چند تا دستگاه را کنترل کنم.
میخواستم ریموت من داراری چند کانال باشه. ترجیحا اگه بصورت fm باشه بهتره ولی اگر هم با مادون قرمز بشه بد نیست.
حالا ببینم میتونی به من کمک کنی.البته ناگفته نماند که ha_60 خیلی من را راهنمایی کردند.
سلام
من هم دنبالی یک فرستنده گیرنده FM می گردم که اون رو چهار گوشه اتاق بزارم ! بعد بتونم محلی که در اتاق قرار دارم رو بدست بیارم

این ماژولها آماده که گفتی مثلا چی هست ؟ من برم فروشگاه بگم چی می خوام؟
بالا خره يكي مي خواي يا 4 تا :wink:
كيت هاي آموزشي زيادي هست ولي اون كاري كه مي خواي رو نمي كنه يعني به اين راحتي نيست كه مكان رو تشخيص بدي
اون ماژول ها رو هم برو فروشگاه بگو ماژول فرستنده گيرنده مي خوام يه فروشنده بود فقط كارش فروش همين ها بود
خب مطمئنان اون کاری که من می خوام رو انجام نمی ده
می خوام این چهار نقطه رو بگیره و بر اساس اون یک تصور ذهنی از محیط اتاق با چهار گوش پیدا کنه و شروع کنه به اکتشاف
البته این کار ها رو با میکرو انجام می دم
فقط می خوام یک جوری محیط دستم بیاد
با یک سری محاسبات می شه که فاصله رو از فرستنده بدست آورد ؟
محيط رو به اين راحتي نمي توني به دست بياري من يه بار با آلتراسونيك اين كارو كردم معادلات هم خيلي پيچيده بود ولي تقريبا كار نشدي بود چون فرستنده من نمي تونست توي همه جهات صدارو پخش كنه
ولي با فرستنده گيرنده FM بعيد مي دونم بتوني عددي به دست بياري كه نسبتي با فاصله داشته باشه
مگم یعنی التراسونیک می تونه خودش رو از اجسام رد کنه ؟
نه زياد يه قسمتي از موج هنگام بر خورد بر مي گرده و يه قسمتي جذب مي شه و يه قسمت بساير كم هم رد مي شه از جسم مگه ميخواي چي كار كني؟
راستش هنوز مطمئن نیستم Biggrin
ولی احتمالا برای جاروبرقی هوشمند 8O
می خوام موقعیت رو توی اتاق رو بدست بیارم :roll:
موفق باشي
فكر كنم تنها راه حل همون آلتراسونيك باشه
صفحه‌ها: 1 2