ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده وگیرنده FM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[color=blue] [/color
من می خواستم یه فرستنده و گیرنده FM درست کنم که بجای صدا اطلاعات روش سوار کنم ودر ضمن در مخابرات از بیخ عربم . اگه لطف کنی ومداری را معرفی کنی ممنون میشم در ضمن اگه یه توضیحی هم بدی دیگه بیشتر ممنون میشم. در ضمن میخواستم مدار بیشتر از یک کانال رل ساپورت کنه.
اگه مخابرات چیزی بلد نیستی ماژول های آماده تو بازار زیاده با هر قدرت و کانال و ... که به خوای بد نیست اون ها رو امتخان کنی
سلام هادی جان .
پاک ما را ناامید کردی. یعنی هیچ راهی نداره.
منظورم از بیخ بیخ نبود.
ببین میخواستم شروع کنم یه کار مخابراتی انجام بدم تا بیشتر راه بیفتم.
در مورد آی سی سری pt چیزی داری برام توضیح بدی.یه سری سوال دارم اگه آشنایی داری بگو تا مطرح کنم.
آره باهاشون کار کردم اگه اشتباه نکنم یه نقشه هم تو کتاب محمود بخت آور می تونی پیدا کنی در این رابطه
با سلام.
در مورد ماژول های آمادهای که گفتی باید با چه اسمی دنبالشون بگردم.در ضمن این ماژولهای آماده فرستنده وگیرندشون با هم مطابقت دارن.
فرض کن که یه فرستنده و گیرنده رادیویی با pt ساختیم می خواهیم با این مدار کار یه remot را انجام بدیم.خب تا اینجاش که واضح هست.حالا برای دادن اطلاعات اگه بخواهیم از میکرو استفاده کنیم این اطلاعات را چجوری باید بسازیم. در ثانی در گیرنده این اطلاعات را چجوری تشخیص بدیم.
آقا این کتاب محمود بخت آور دقیقا اسمش چیه ومربوط به چه دوره تحصیلی میشه (هنرستان،دانشگاه،...)
ماژول هارو تو جمهوری می تونی پیدا کنی (فکر کنم پاساژ امجد)
و اگه با میکرو کار می کنی دیگه pt نمی خوای می تونی سریال بفرستی و اون طرف هم سریال بگیری
کتاب محمود بخت ور هم مجموعه مدار های الکترونیک برای جوانان که کتاب درسی نیست که سطح داشته باشه و فکر کنم جلد 4 رو باید بگیری ولی قبلش ببین
هادی جان میشه بیشتر در مورد ارسال سریال توضیح بدی .یعنی بدون استفاده از pt و تنها با میکرو میتونیم اطلاعات را بصورت wireless بفرستیم.
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.
اره می شه با پورت سریال کار کردی؟
خروجیش رو بده به فرستنده و از گیرنده بگیر بده میکرو فقط مشکل اینه که یه طرفست
ولی اگه دو طرفه می خوای باید دو تا بزاری
فرستنده کارش مدوله کردن وارسال دیتاست وگیرنده هم دمودوله می کنه و تقویت PT هم یه مبدل پارالل به سریال که کد گذاری هم می کنه
با پورت سریال کار نکردم.
در ارسال توسط پورت سریال احتیاج به کد گذاری نیست.تداخل بوجود نمیاد؟
چرا اگه از یه فرکانس استفاده کنی حتما تداخل داری می تونی کد گذاری هم بکنی مثلا 3 بایت بفرستی اولی و آخری کد باشن و وسطی داده مربوطه
دقیقا بگو می خوای چی کار کنی مثلابرای جلو گیری از تداخل یه میکرو می تونه کل فرستادن ها رو کنترل کنه تا هیچ وقت دو دستگاه با هم ارسال نکنن
یا اگه نمی خوای می تونی از فرکانس های مختلف استفاده کنی بعضی از ماژول ها چند تا کانال داره که برای جلو گیری از تداخل می تونی کانال مربوطه رو عوض کنی تا فرکانس ارسال هم عوض بشه
با سلام خدمت دوستان و با اجازه آقای ha-60
مواردی به نظرم رسید شاید مفید به حال mkh باشه.
اون چیزی رو که میخوای انجام بدی دقیقا بگو تا شاید بتونم بیشتر کمکت کنم.
اما برحسب تجربه کاری این موارد رو به خاطر داشته باش.
در محیط های صنعتی و مخصوصا نویزی سعی کن تا حد امکان از میکرو استفاده نکنی!!
حتما دیتا با کد ارسال بشه تا خطر ارسال فرمان های اتفاقی به حداقل برسه.
پهنای باند ارسال دیتا رو تا حد امکان کم محاسبه کن تا محدودیت کانال ها کمتر بشه.
کانال فرکانسی رو درست انتخاب کن تا تداخل با فرکانس های قوی تر نداشته باشی.
طراحی قوی و دقیق با قطعات رده صنعتی یا نظامی داشته باش تا بعد از سرهم کردن
برد های الکترونیکی, دستگاهت تحت هر شرایطی کار کنه.
بعدش اگه وقت داشتی یه سری به قسمت نظرات آخرین پست وبلاگم بزن.
www.jgprogrammer.blogfa.com
صفحه‌ها: 1 2