سلام خواهش ميكنم در مورد نحوه اتصال AVR به كامپيوتر از طريق پورت USB و پورت سريال و برنامه c براي شناختن ميكرو و همچنين اطلاعات كاملي در مورد ساخت تابلوهاي روان با AVR در اختيار من قرار دهيد. ممنونم.
qaffari86@gmail.com
سلام
بابا چیز دیگه ای نمی خوای؟ :wink:
usb یکم خفنه ولی می تونی PDIUSBD12 رو بگیری باهاش کار کنی
سریال زیاد سخت نیست اگه با C می نویسی بایه print می ونی رو پورت سریال داده بفرستی تو بقیه زیان ها هم به اندازه کافی مثال داره برای سخت افزارشم آی سی Max232 رو می تونی استفاده کنی
تابلو هم با یکی دو خط نمی تونم راهنماییت کنم ولی ماتریسی کار می کنه می تونی یه ستون رو فعال کنی و LED های مورد نیاز رو روشن کنی بعد بری ستون بعدی
سیم کشی اینها هم همه ستونها مثلا کاتدها به هم وصله و همه سطرها آندها یا برعکس
ممنونم ولي اگر بتوني يه الگوريتم در مورد برنامه تابلو روان بهم بدي قول مي دم بعد از اينكه برنامه سي شو نوشتم واست بفرستم. :roll:
تابلو روان چند در چند می خوای ؟
حالا کلیت رو داشته باش
یه سری فونت داری که می تونی توی کدها به صورت const (یعنی ثابت یعنی تو حافظه کد قرار م یگیره و قابل تغییر نیست) تعریف کنی این ها یه سری ماتریس هستند که عکس حروف توش قرار می گیرند هر بیت به معنای خاموش یا روشن هست
حالا اینارو کنار هم می چینی تا متن مورد نظرت به دست بیاد مثلا برای "آب" ماتریس آ و ب رو کنار هم قرار میدیدی برای اینکه راحت تر باشی می تونی تو یه RAM بریزیش البته حجم RAM بایدزیاد باشه و بعد که جمله ساخته شد شروع به خوندن از تو RAM و نمایش روی تابلو کنی هر دفه هم یه خونه شیفت می دی تا متن متحرک به نظر بیاد
حالا برای نمایش ابتدا یکی از سطرها رو روشن می کنی و تو اون سطر LED هایی رو که باید روشن بشن رو یک می کنی (بستگی به مدارت داره) و بعد سط بعدی اما اگه تعداد سطرها زیاد باشه نور LED ها کم می شه که می تونی یکمی با بالابردن جریان مشکل رو حل کنی ولی اگه تابلو خیلی بزرگی داره و نور خیلی مهمه باید تابلو رو به بلوکهایی تقسیم کنی و هر بلوک رو یه میکرو جدا و ... البته چون بلوکها مثل هم هستند میتونی دقیقا برنامه و ... رو یکی بگیری فقط این بلوکها باید هم زمان بشن که م یتونی با یه پالس یا پورت سریال هم زمانشون کنی هر جاش نامفهوم بود بگو تا بیشتر توضیح بدم
بابا هادی این همه مرام کشیت مارو از پا در اورد
سلام
اقایون اگه نقشه و برنامه یه بورد نویسنده 64 * 16 دارید واسه منم میل برنید
مرسی
willycracker@yahoo.com
اگه داشتم كه گذاشته بودم رو سايت ولي ساختنش خيلي سخت نيستا
سلام
راستش من هم در مورد ارتباط با usb مشل داشتم
مي تونيد بيشتر راهنمايي كنيد؟
ممنونم