ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدل IC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من دنبال يک IC هستم که بتونه جمع و تفريق 2 تا عدد 4 بيتي رو انجام بده.
همچنين يک IC ديگه که بتونه 2 تا عدد 4بيتي رو مقايسه کنه.
شما چنين IC هايي می شناسید؟
براي مقايسه كه زياده مثلا 4585 يا 4063
براي جمع و تفريق 4581 يا 74181 البته نمي دونم اين دوتاي آخري گير مي ياد يا نه اگه نبود خودت مي توني بسازي
از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم
آقا سلام
تو آخر کتاب موریس چند تا آی-سی کشیده با مدارات منطقی داخل اونا .
حالا فرض کنین من یک آی-سی بخام که توش 10 تا and دو ورودی باشه .
میشه همچین چیزی گیر اورد ؟ موارد مشابه رو چه جوری باید گیر آورد ؟
جایی نیست که عکس همه ای-سی های رایج تو ایران با مدارای توشو داشته باشه ؟
(واسه طراحی مدار لازمه که همه مثلا مدار رو تمام nand (یا nor) کنیم ؟)

میسی
این PLD ها رو می گی این ها قدیمی شدن برئ سراغ FPGA ها این ها خیلی کامل ترن و برنامه ریزی شون هم راحت تره
دنبال این بگرد EPM7032
سلام اقا
اقا اين مدلي كه دادي خيلي پيچيدست كه . قيمتش هم بايد گرون باشه .
من دنبال يه چيزي هستم كه برنامه نويسي و ... نخواد . يعني ثابت باشه .
مثلا فرض كن اگه من يه آي-سي بخام كه 6 تا Not دو ورودي داشته باشه بايد اسم اين آي-سي رو از كجا پيدا كنم ؟ همين طور واسه and و ... .
يعني مي خام عوض ماهي گرفتن واسم يه جورايي ماهيگيري بهم ياد بدي ... :P
ممنون مي شم اگه كمكم كني ...
Not دو ورودی دیگه چه صیغه ای یه؟Amaze
ای سی ها رو که در این حد ساده باشن از توی TTL Cookbook و CMOS Cookbook پیدا می کنن ای سی ها رو دسته بندی کرده هم بر اساس شماره هم بر اساس نوع
ولی این ساده ترین FPGA توی بازاره بقیه آی سی ها که تو اون کتاب هست فکر کنم از رده خارج باشن این هم قیمتش فکرکنم 4000 باشه
نقل قول: Not دو ورودی دیگه چه صیغه ای یه؟ Laughing
:oops: Biggrin سوتيه ديگه . چه ميشه كرد ...
راستش من دنبال همون تي.تي.ال ها بودم . چون ترزونتره نسبت به اونايي كه شما ميگي . در كل دستت درد نكنه . كتابشو دنبال مي گردم روي نت گير بيارم . ببينم چي ميشه .
:wink:
ای که زیاده. 7483 یه آی سی جمع کننده و تفریق کننده 4 بیتیه. با تراشه های 7400و 7486 هم میتونی بسازی.
کافیه Data Sheet مربوط به اونا رو از اینترنت یا کتاب های موجود بگیری. تو خودشون مثال هایی هست که بدرد می خوره.
(۱۱-خرداد-۱۳۸۵, ۰۶:۱۷:۱۰)kimia_mybb1.2_import12502 نوشته است: [ -> ]سلام
من دنبال يک IC هستم که بتونه جمع و تفريق 2 تا عدد 4 بيتي رو انجام بده.
همچنين يک IC ديگه که بتونه 2 تا عدد 4بيتي رو مقايسه کنه.
شما چنين IC هايي می شناسید؟

(۱۱-خرداد-۱۳۸۵, ۰۷:۵۴:۳۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]براي مقايسه كه زياده مثلا 4585 يا 4063
براي جمع و تفريق 4581 يا 74181 البته نمي دونم اين دوتاي آخري گير مي ياد يا نه اگه نبود خودت مي توني بسازي

(۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۲۰:۳۶:۴۳)iman-63 نوشته است: [ -> ]ایسی که زیاده. 7483 یه آی سی جمع کننده و تفریق کننده 4 بیتیه. با تراشه های 7400و 7486 هم میتونی بسازی.
کافیه Data Sheet مربوط به اونا رو از اینترنت یا کتاب های موجود بگیری. تو خودشون مثال هایی هست که بدرد می خوره.

صفحه‌ها: 1 2