سلام دوستان
بچه ها کسی می تونه با پورت ها تو سی ++ (( یا وی بی )) کار کنه ؟
اگر من یه چیزی طراحی کنم و به خوام با پورت ها اونو کنترل کنم باید چه کار کنم
:?: :?:
یه چیز دیگه ...... :wink: برنامه نویسی روی IC رو کسی میدونه باید
چه جوری شروع کرد یا اطلاعاتی در مورد اون داره ؟ :?:
سلام
واما پورتها
چند مدل پورت داريم كه معمول ترينشون
1 - سريال (RS232) كه براي كار كردن باهاش مخصوصا توي VB خيلي راحتي فقط با يه Ctrl+T و انتخاب MSCommControl و بعد هم اضافه كردن روي فرم مي توني باهاش كار كني يه برنامه براي همين كار نوشتم وروي سايت هست
www.iranled.com/article4.html
ولي براي اون طرف نياز به يه ميكرو داري اما الان براي امتحان مي توني پايه 2 و 3 پورت سريال رو بهم وصل كني (در واقع پايه فرستنده رو به گيرنده وصل كردي و هرچي بفرستي همون رو مي گيري)
2 - پارالل كه براي دسترسي به اين پورت با وي بي كه نمي توني مگر با DLL هايي كه براي اينكار نوشتن ولي روي خود VBنيست و توي XP هم يكم مشكل داره
3 - USB كه يكم مشكل تره و بايد يه برنامه نويس حرفهاي باشي و يه الكترونيكي حرفه اي
و اما برنامه نويسي روي آي سي
اولا به اين ها ميگن ميكرو كنترلر تقريبا با هر زباني مي شه براشون برنامه نوشت و انواع مختلفي دارن من AVR رو پيشنهاد مي كنم كتابهاي هم براش توي اينترنت هم هست يه سري مقاله هم توي همين سايت مي توني پيدا كني (يه بخش مخصوص AVR داريم) يه كيت آموزشي هم براش ساختم كه از اون هم مي توني استفاده كني
از تابع CreateFile هم میتونید برای دسترسی به پورتها استفاده کنید. و پورت را عینا مثل یک فایل اطلاعات توش بنویسی یا بخونین.
اگه نیاز دارید که با توابع اینتراپتی کار کنید ( توی ویندوزهای خانواده NT اجازه صدا زدن اینتراپنها را ندارید ) میتونید اول با برنامه های واسط این پروتکشن ویندوز را بردارید بعد مثل یه ویندوز 98 یا داس با پورت کار کنید.
اگه ممكنه در مورد ارسال ودريافت اطلاعات از طريق پورت سري وموازي در ++vc منو راهنمايي كنيد
اگه مثال هم داريد ممنون ميشم.
برای دسترسی مستقیم یه outp و inp داریم (نوشتنشون تقزیبا همین شکل اگه اشتباه نکنم)
ولی توی ویندوز های nt این دسترسی رو نداری از نرم افزارهایی مثل port talk باید استفاده کنی
ممنون ولي ميشه بگي از چه دستوراتي استفاده وچه جوري بايد اينكارو بكنم
البته پورت موازي رو با winio باز كردم ولي سري رو هنوز نتونستم.
joker نوشته است:از تابع CreateFile هم میتونید برای دسترسی به پورتها استفاده کنید. و پورت را عینا مثل یک فایل اطلاعات توش بنویسی یا بخونین.
اگه نیاز دارید که با توابع اینتراپتی کار کنید ( توی ویندوزهای خانواده NT اجازه صدا زدن اینتراپنها را ندارید ) میتونید اول با برنامه های واسط این پروتکشن ویندوز را بردارید بعد مثل یه ویندوز 98 یا داس با پورت کار کنید.
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll: 8O :?:
من خودم با سری کار نکردم ولی تا اونجا که یادمه به همون روش فقط آدرس فرق می کنه
البته کتاب شکیبافر رو هم بگیری بد نیست (لینک سایتش توی صفحه اصلی سایت هست توی سایت خودش کتابش رو توضیح داده)
اون کریت فایل رو هم دیدم این کارو می کنن از خود جوکر باید بپرسی (شبگرد می تونی پیداش کنی)
Not Found
The requested URL /article4.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.