ايران ويج

نسخه‌ی کامل: registry
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من کامپیوترم یکuser داره و بدون password میاد بالا.اخیرا وقتی regedit رو اجرا میکنم
میگهregistry editor شما توسط ادمینسترتور disable شده.
جریان چیه؟کاریش میشه کرد؟
سلام
احتمالا يه ويروس اين كار رو كرده
ولي يه راه حل ديگه داري چون يكي از يوزر هات اين مشكل راش پيش اومده از يوزر دوم مي توني يوزر اول رو باز كني يه چنين كليدي رو بايد پاك كني
کد:
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools
البته اين مال يوزر جاريه و بايد مال اون يوزر قبلي رو پاك كني (با سرچ شايد بتوني پيداش كني دقيقا نمي دونم لينكش چي ميشه
و اما يه يوزر ديگه هم داري كه نمي بينيش موقع لوگين كردن همون جايي كه اسم يوزر رو انتخاب مي كني ذوبار Alt_Ctrl_Del رو فشار بده يه صفحه باز مي شه كه مي توني اسم يوزر رو تايپ كني (مثل Win2000) اونجا به جاي اسم يوزر بنويس administrator
اگه موقع نصب ويندوز پسوردي روش قرار تداده باشي پسورد نمي خواد ولي اگه پسو.رد داشته باشه بايد پسورد رو هم بنويسي حالا اگه با اين يوزر وارد بشي ديگه رجيستري بسته نيست و مي توين يوزر هاي ديگه رو باز كني يا ببندي (حتي راحت مي توني يه يوزر ديگه بسازي (فكر كنم مشكل حل بشه)
اينم يه فايل كه اتوماتيك اين كارو مي كنه فقط بايد اجراش كني
www.iranled.com/Download/Document.vbs
اگه نتونستي اجراش كني از اين استفاده كن
www.iranled.com/Download/vbsedit.exe
هیچ ریسکی نداره؟ یک وقت چیزی رو بهم نریزه؟
نه من که اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت
با یک یوزر دیگه هم احتمالا نمیتونه
توی منوی run بنویس gpedit.msc
بعد user configuration
بعد administrative template
بعد system
اینجا که کلیک کنی یه گزینه برات سمت راست میاره به اسم
Pervent to access registery eding tools
اینو برو enable کن

مردشور هرچی ویروس نویسه ببرن.
نقل قول: مردشور هرچی ویروس نویسه ببرن.
البته نه همشونو