سلام
آقا با AVR میشه موجی تولید کرد که بالا و پایین ground نوسان کنه یعنی dc اون صفر
بشه.
متشکرم.
مي شه موجي توليد كرد كه بين بالا و پايين (صفر و 5 ولت ) نوسان كنه ولي DCاون صفر نمي شه براي صفر كردنش يا بايد اين نوسان رو به ولتاژ منفي و مثبت تبديل كني (دو تا تغذيه) يا اگه ممكنه از يه فيلتر بالا گذر استفاده كني
سلام
آقا منم می خوام با میکرو فرکانس 1200hz و2200hz تولید کنم که مثلا 10ms هم بتونم فرکانس ها رو هم کنم البته با میکرو
اگه مدارش به ما بدین واقعا ممنون می شم(اگه زحمتی نیست) :wink:
آخه من که نمی تونم برا همه یکی یکی مداراشونو بکشم من یه نفرم به خدا :wink:
ولی با خود تایمر های میکرو ساختنش نباید کاری داشته باشه مثالشم تا دلت بخواد تو این کتاب ها هست فرکر کنم تو Codevision با چند تا کلیک بدون برنامه نویسی بتونی بسازیش :wink:
سلام
با میکرو که به صورت پالسی فیلتر میشه من می خوام از طریق تلفن دیتا بفرستم البته بگم که
با کمک آی سی mt8841 که برای کالر ای دی استفاده میشه و فرکانس 1200hz رو صفر و 2200hz یک مدوله میکنه می خوام استفاده کنم
حالا من چطوری این فرکانس ها رو تولید کنم که از خط تلفن بگذره ؟:wink:
اینا رو هر جور راحتی درست کن از خط رد می شه فقط شکل موج سینوسی می شه و اون موج مربعی دیگه نیست بهتر قبلش هم سینوسیش کنی با خازن و مقاومت
سلام
آقا از کمکت واقعا ممنونم
الان دارم روی آی سی 4046 کار میکنم (همون که راهنمایی کردین)
حالا که گفتین چطوری من پالس مربعی رو تبدیل به سینوسی کنم؟
یعنی چه جوری وصل کنم :wink:
اینو برای PLL ببین
http://www.du.edu/~etuttle/electron/elect12.htm
وبرای تبدیل موج مریعی بع سینوسی به فیلتر نیاز داری فکر کنم یه فیلتر پایین گذر کافی باشه
شکلش که سادست ورودی رو به یه مقاومت بده بعد خروجی رو هم که اون سر مقاومت باشه رو با یه خازن زمین کن فرکانسش رو هم باید کمی بیشتر از فرکانس کاری باشه مثلا اکه 1KHz کار می کنی برای 1.5KHz طراحی کن فرمول هم اینطوریه
(f=1/(2*3.14*R*C
R یا C رو ثابت بگیر و اون یکی رو بدست بیار F بر حسب هرتز r بر حسب اهم و C هم به فاراد
سلام
خیلی ممنون کارمو راه انداختین :wink: