ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت فيبر مدار چاپي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من قبلا با لتراست و ماژيك فيبر مدار چاپي آماده كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم با اسپري پزيتيو كار كنم. يا مدار چاپ نمي شه يا وقتي توي ماده لوله بازكني 7 در 1000 مي اندازمش همش شسته مي شه يا اصلا در نمياد.
اگه كسي كار كرده منو راهنمايي كنه
ممنون
براي positive 20‌ بايد چند نكته رو يادت باشه
1 - اسپري نبايد تاريخ مصرف گذشته باشه
2 - بعد از اسپري كردن برد 24 ساعت بايد بمونه و هيچ نوري نخوره
3 - فيلم تهيه شده بايد كاملا سياه و سفيد باشه
4 - اون هم ماده لوله بازكني نيست NaoH (همون سود) كه اول رقيق درستش كن اگه ديدي پاك نشد اروم اروم قوي ترش كن سود رو نبايد مستقيم توي ظرف بندازي (وقتي برد توشه) چون اگه نزديك برد بشه همه رو پاك مي كنه
اگه اين ها رو رعايت كني با يكي رو بار سعي درست مي شه
سلام آقا
من اینجا هم اومدم
من تا حالابا این بردهایآموزشی کار می کردم
حالا اگه بخام فیبر درستکنم چی باید بخرم؟
یعنی منبرم مغازه حاجی الکتریکی بهش بگم چی بده ؟ :oops:
هزیهنش چقدرمیشه تقریبا ؟
ممنون
برو مغازه حاجی بگو لتراست خط می خوام لتراست نقطه می خوام لتراست پایه آی سی هم می خوام
بعد یه فیبر مسی بخر یکم هم اسید مدار چاپی
ولی بد اگه اسید ها رو ریختی تو اتاق یا تو حیاط رنگش موند تو خونه دعوات کردن نگی من گفتم بهتا :wink:
البه به جای لتراست می تونی ماژیک هم بگیری ولی خیلی دیگه بی خودی می شه
mohezt نوشته است:سلام
من قبلا با لتراست و ماژيك فيبر مدار چاپي آماده كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم با اسپري پزيتيو كار كنم. يا مدار چاپ نمي شه يا وقتي توي ماده لوله بازكني 7 در 1000 مي اندازمش همش شسته مي شه يا اصلا در نمياد.
اگه كسي كار كرده منو راهنمايي كنه
ممنون
این اسپری پوزتیو چی چیه؟
یه اسپری که می شه خریدش :wink:
و فیبر رو حساس به نور می کنه که می تونی با نور دهی و یه فیلم پزیتیو مدار رو روی فیبر در بیاری کار سختیه اصلا ارزش نداره (البته برای کار یدونه و تو خونه)
سلام به همگی.
میشه نحوه ساختن بردهای مدارچاپی هم یک لایه و هم دو لایه رو برای من، کامل توضیح بدین و همینطور لطف کنین بگین شرکتهایی که اینکار رو انجام میدن،: 1- باید چه دستگاههایی داشته باشند؟ 2- بابت یک برد چه هزینه ای میگیرن؟!
از همگی متشکرم.
سلام
چندین روش هست بسته به صنعتی بودن نیمه صنعتی و یا کاملا دست ساز و تعدادی که می خوای بسازی کاملا فرق می کنه
دستگاه ها هم از یه ماژیک و دریل می تونه شروع بشه و تا دستگاه های چندین ملیون تومنی لیتو گرافی و ... CNC و ... می تونه باشه نکنه می خوای بری تو کار تولید انبوه :wink:
سلام .
از اینکه لطف کردین و پاسخ دادین متشکرم.
اگر بخوام اطلاعات بیشتری پیدا کنم فکر میکنین چه راهی رو باید پیش بگیرم؟ اگه چیزی به ذهنتون میرسه لطفا دریغ نکنین...
باز هم متشکرم...
باید اول ببینی در چه حدی می خوای کار کنی تولید انبوه کنی یا یه دونه می خوای بسازی
در حد کم می تونی از ماژیک ، لتراست ، Positive20 یا لامینت استفاده کنی
توی تعداد بیشتر معمولا از چاپ سیلک استفاده می کنن که به لیتو گرافی و ... هم نیاز داره
با سلام و خسته نباشید. من با لامینت کار می کنم و PCB را با DXP تهیه کردم ولی نتونستم اونو به negative تبدیل کنم ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید که چطور میشه با DXP نگاتیو تهیه کرد .