سلام!
می خوام از طریق PIC به یک کامپیوتر دیتا بفرستم و بگیرم البته از طریق پورت USB!!!!
چه کنم که هیچ گونه مثالی نیست!!!!
PLZ کمک!!!!!
اولا مثال همه جا هست درست نگشتي و براي PIC هم يه مدل PIC داريم كه توي خودش USB داره (PIC16c745) توي ديتا شيتش هم كامل توضيح داده و اگه توي اينترنت بگردي مثال هم براش پيدا مي كني
فقط مشكلي كه هست USB يكم سخته كار كردن باهاش يكم حوصله مي خواد
اگه از compiler microC for PIC استفاده کنی میتونی از مثال خوبی که با میکروی PIC 18F4550 زده اسفاده کنی خود compiler تو قسمت tools ترمینال چهت کار با usb قرار داده
سلام.من هم میخوام از طریق پورت یو اس بی دیتام رو وارد کامپیوتر کنم . دیتای من فرکانس نمونه برداریش 30 کیلو هرتزه و رزولوشنشم 12 بیته. یعنی هر پک دیتای من 36000 بیته. به نظر شما استفاده از AVR ها مناسب تره یا پیکها. ضمناَ دیتای من نباید هیچ چیزیش از دست بره. بعنی اگر سرعت ارسال دیتا به پورت طوری باشه که احتمال حذف دیتا وجود داشته باشه حتما باید یه حافظه لوکال روی میکرو وجود داشته باشه.
فرقی نمی کنه هر کدوم راحت تر باشه
دیتاها هم گم نمی شن می تونی برای اطمینان مثلا مجموع دیتاها رو هم برای برسی ارسال کنی
ایا توی ویزوال بیسیک یا سایر زبان ها ، برای ارتباط با usb کتابخانه وجود داره ؟ (برای نوشتن برنامه pc )
نه اون کتاب خونه رو درایور باید برات به وجود بیاره
(۰۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۵۲:۴۰)sos666 نوشته است: [ -> ]سلام!
می خوام از طریق PIC به یک کامپیوتر دیتا بفرستم و بگیرم البته از طریق پورت USB!!!!
چه کنم که هیچ گونه مثالی نیست!!!!
PLZ کمک!!!!!
سلام دوستان
من میخوام از طریق pic با کامپایلر ccsبه کامپیوترم دیتا بفرستم
مشکل اینجاست که مثلا من میخوام عدد0x1Fرو بفرستم عدد رو میکرو میفرسته ولی تو ترمینال ccsیک عدد دو بایتی نامفهوم برام میاد
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره خوشحال میشم کمکم کنید