سلام سید
آقا دمت گرم که هوای ما رو داری .
این لینکی که دادی که توش دیتاشیت نره .
یه عکس کوچولوداره . زیرش هم که کلیک می کنیم باز همون می یاد :(
من دارم میرم اینو از حاجی بگیرم .
اون سایت لینک دانلود بهت نمی ده ولی می تونی تو یه صفحه ببینی و بعد save کنی
اینم لینک دانلود مستقیم از یه سایت دیگه :wink:
i2c2p.twibright.com/datasheet/opto.pdf
سلام سید
این لینکیکه دادی باحال بید .فقط یه چیزی : این فرکانسایی که جلوش نوشته چیه ؟ یعن یفقط همین فرکانس رو میتوانه بگیره ؟ آخه می خامبا کنترل تی.وی سیخش کنم. می خام ببینم با اون تحریک میشه یا نه ؟
:?
راستی اینا چه جورین ؟ :
http://www.roboeq.com/img_s/7.2.gif
[/url]
اونا که خوب نیستن چون معمولین
ولی فرکانس فکر کنم مال تلویزیون 37k باشه شاید هم ورژن های مختلفش فرق کنه اگه بتونی اون چیزی رو که می خوای با یه اسیلوسکوپ یه نگاه بهش بنداز
نقل قول: اونا که خوب نیستن چون معمولین
خوب مگه هر چی معمولی باشه بده ؟
راستی من از یه جایی تو نت شماره 30-40 تا سنسور دادم به حاجی . حاجی هیش کدومو نداشت . به جاش شانسی یه چیزی بهم داد . اینه شمارش : 0612-05503-12aaj
خداییش خوب کار می کنه .سه پایس و با ریموت تی.وی میشه سیخش کرد .
حالا بگذریم ...
من با این سنسورا اومدم تعداد پالس های هر کلدی کنترل رو در هر ثانیه با وی.بی شمردم . همه کلیدای این کنترل بین 79-81 بار در ثانیه پالس دارن :( پس چه جوری فرق این کلید و اون کلود رو میشه تشخیص داد ؟
دستت درد نوکنه اگه راهنمایی کنی .
»ن فکر کنم که باید تو هر ثانیه چند هزار پالس داشته باشیم ! حالا وی بی که نمی تونه کمتر از میکرو ثانیه رو تولید کنه . باید دنبال ای-پی-آی باشم ؟واسه گرفتن ایونت از کلاک سیستم می گم ها .
سلام سید
این لینک دومیش کار نمی کنه .
ضمنا طوری که بوش می یاد اینا لبه ها رو از روحساب کتاب با فواصل زمانی مشخص مس دنکه اونا باید دیده بشن .
حالا چئن همش در حد میکروثانیه است باید چه کنم؟
من در مورد میکروثانیه تو ایرانویج سوال کردم . اما هنوز به جواب نرسیده .
حالا گفتی یه برنانه بابیسیک داری . خوب قربونت یه کاری بکن واسه ما دیگه .
:wink:
http://www.deetc.isel.ipl.pt/microproces...gebase.pdf
زمان هم خیلی در حدمیکرو ثانیه نیست اگه هم باشه شما با تایمر هایی که توی VB هست در حد 100 میکرو ثانیه دقت داری اما اگه تایمر هایی داخلی استفاده کنی دقت خیلی بیشتره(ولی تابعی نداره که فراخوانی بشه باید بخونیش)
برنامه رو تو یه loop می زاری و دایم ساعت داخلی رو چک می کنی به اون زمان که رسیدی ورودی رو بخون اما برای اینکه سیستم از کار نیفته Doevents رو تو vb فراموش نکن که دایم فراخوانی کنی
اون هم که گفتم پیدا نکردم ولی یه بار دیدم و می دونم که با vb هم نوشتن و امکان پذیره اما پیدا نکردم